Koray Avcı misafirlerini mest etti

Koray Avcı misafirlerini mest etti

Koray Avcı, haftasonu Kayseri ve İstanbul BGM konserleri için sahnedeydi. Kendisini izlemeye gelenleri şarkıları ile hem oynatan hem duygulandıran Koray Avcı, “Ben evlenmem ama bu bölümde benim düğünümde gibi oynayın.” dedi.

Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde “soldout” olan konserinde Kayserililer ile buluşan Koray Avcı, “Çok güzel görünüyorsunuz.” diyerek sahneden atlayarak seyircilerin arasına indi, misafirleriyle tek tek fotoğraf çektirdi.

Kayseri konserinin ardından soluğu İstanbul’da alan sanatçı, ayağının tozuyla dün gece Bostancı Gösteri Merkezi konserine çıktı. Açılışı bu hafta yayınladığı yeni teklisi “Yeter” ile yapan Koray Avcı’yı izlemeye gelenler arasında şarkının söz yazarı Zeynep Talu ve ünlü yapımcı Ahmet Çelenk’de vardı.

Koray Avcı, İstanbul'un en önemli kış sahnelerinden BGM konserinde kendi hitlerinin yanı sıra alaturkadan arabeske kendine has yorumladığı coverları ve seyircileri ile yaptığı sohbetle 3.5 saatlik eşsiz bir konsere imza attı. “Bu gece bizi yine yalnız bırakmadılar.” diyerek, şarkılarını söylemekten gurur duyduğunu dile getirdiği Neşet Ertaş, Ahmet Kaya, Müzeyyen Senar, Barış Manço, Cem Karaca, Kazım Koyuncu, Kayahan, Mahsuni Şerif, Aşık Veysel gibi efsanelere orkestrası ile birlikte selam çaktı.

koray-avci-bgm-mart2022-gorsel6.jpg

“Bırakın Kadınlar Saçlarını İstedikleri Gibi Tarasın!”

Konserlerine söylediği şarkılar kadar, sohbeti ile de damga vuran Koray Avcı, “Dünya ne yazık ki değişmiyor ama ben bunu söylemeye devam edeceğim. Kadının olmadığı yerde medeniyet olmaz, şiir olmaz, hayat olmaz. Yine kadınlar sözlü yada fiziksel şiddete, haksızlığa, tacize maruz kalıyor. Yapmayın! Bir kadın saçını tararsa dünya döner. Bırakın kadınlar istedikleri gibi giyinsinler, istedikleri gibi gülsünler, çalışsınlar, okusunlar, yaşasınlar. Kadınları saçlarını tararken rahat bırakın, kadına şiddete hayır!” dedi.

Bostancı’da Evlilik İtirafı

Kendisini izlemeye gelenleri şarkıları ile hem oynatan hem duygulandıran Koray Avcı, halaylar söylerken “Ben evlenmem ama bu bölümde benim düğünümde gibi oynayın.” diyerek evlenmeye pek de niyeti olmadığını dile getirdi.

“Mad Max Filmlerinden Çıkmış Gibiyim.”

Ünlü sanatçı, “Yeter” şarkısının klibinde de birlikte çalıştığı son dönemin yıldız tasarımcılarından Junus Çoban imzalı ilk yarı kostümü ile savaşçı gibiydi. “Yunus’a çok teşekkür ediyorum. Başka bir hava kattı. Valla Mad Max filmlerinden çıkmış gibiyim.” dedi. Koray Avcı, bu hafta sahneye çıkacağı Iğdır, Bursa, Kıbrıs, Londra konserleri ile Mart ayını tamamlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.