Körfez Manzaralı Teras Park’a

Körfez Manzaralı Teras Park’a

Bayraklı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Teras Park, 13 Mayıs Cuma günü Yeni Türkü konseriyle kapılarını resmen açacak. Kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet veren Teras Park’ta vatandaşlar eşsiz körfez manzarası eşliğinde sabah kahvaltılarını yapı

ca997f98-c41a-4fb5-bc24-5e0c4ad6c6e4

Buraya geleceklerin, İzmir’in eşsiz güzelliğini Bayraklı sırtlarından seyretmenin ve bunun yanında hoşça vakit geçirip, doğa ile iç içe rahat nefes alabilmenin ayrıcalığını Teras Park’ta yaşayacağını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Gerçekten güzel bir proje oldu. Açılışımızı Cuma günü yapacağız. Tüm hemşerilerimizi bekliyorum. Yeni Türkü bir konser verecek. Vatandaşlarımızın yürüyüş yapabilecekleri, dinlenebilecekleri, körfez manzarasıyla kahvaltılarını yapabileceklerini, çaylarını içebilecekleri, öğle ve akşam yemeklerini yiyebilecekleri bir mekan yarattık. Teras Park, gerçek muhteşem bir yaşam alanı oldu. Buraya gelenler kuş bakışı körfez manzarasını izleyebilecek. Ulaşım da oldukça kolay. Gemi trafik gözetleme kulesinin hemen yanında bir alan. Çevre yolundan Bayraklı çıkışını takip ederek bu yaşam alanına kolaylıkla ulaşılabilir” dedi.

AĞAÇLAR OLDUĞU GİBİ KORUNDU

Kısa sürede Bayraklı’nın simge noktalarından biri haline gelen Teras Park’ta vatandaşlar muhteşem İzmir manzarasında sohbet edip, vakit geçirmenin keyfini sürüyor. Ayrıca Teras Park’ın restoran-kafe bölümünde uygun fiyatlarla leziz yemekler yeme imkanı sunuluyor. Çocuk oyun grubu, banklar ve geçiş yolları yer aldığı Teras Park şimdiden kentin cazibe merkezi olmayı başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.