Körfez turuna çıkan AK Parti ekibi gördüğü manzara karşısında şok oldu

Körfez turuna çıkan AK Parti ekibi gördüğü manzara karşısında şok oldu

AK Parti Grup Sözcüsü Hakan Yıldız, İzmir Körfezi turu sonrası açıklamalarda bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Av. Özgür Hızal, AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı İsmail Çiftçioğlu, AK Parti Çiğli ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Çiğli Grup Başkan Vekili Hüsnü Boztepe, AK Parti Grup Sözcüsü Hakan Yıldız ve Deniz Doğan'ın katılımı ile İzmir Körfezi'ni inceledi.

AK Parti Grup Sözcüsü Hakan Yıldız, Körfez'in içler acısı halini gördükten sonra açıklamalarda bulundu, "Evet görüyorsunuz. Şuan Çiğli Arıtma Tesisi'nin önündeyiz her mecrada söyledik. 7 yıldır tamamlayamadıkları, bitiremedikleri arıtmanın ürünü bu ve yüzülebilir Körfez hayali maalesef hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kokudan duramıyoruz. İzmir'in bir nostaljisi olan bu kokunun bittiğini zannediyorduk, Büyük Kanal projesiyle meğerse geri dönmüş. Şu an körfezin içindeyiz. Hiç Kütahya'da falan aramasınlar çözümü. 7 yıldır bitiremediler ve yeniden ihaleye çıktılar. 3 yılda da tamamlayamayacaklar. Sırf 4 fazda bile günde 216 bin m2 pis su karışarak geliyor. Yani mevcut arıtma işe yaramıyor. Niye yaramıyor mevcut arıtmanın kapasitesinden daha fazla pis su geldiği için. İşte sonuç ortada bakın Körfez bu halde, İzmirli görsün. Sayın başkan bu Körfez'de mi yüzecek? Valla ben başkana kıyamadım "bu dönem yüzemezsin" diyordum sözümü geri alıyorum. Yüzmesin hasta olmasın Tunç Soyer sağlığından olmasın, koşmaya devam etsin. Ama bu rezilliği İzmirli görsün" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-09-27-at-12-05-11.jpegwhatsapp-image-2021-09-27-at-12-05-12.jpegwhatsapp-image-2021-09-27-at-12-05-34.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.