Korkunç iddia... Öz babası üzerinde sigara söndürdü

Korkunç iddia... Öz babası üzerinde sigara söndürdü

Eşiyle zorla ilişkiye girdiği ve darp ettiği çocuğunun üzerinde sigara söndürdüğü ileri sürülen zanlı adliyeye sevk edildi.

Adana'da eşiyle zorla ilişkiye girdiği ve darp ettiği çocuğunun üzerinde sigara söndürdüğü ileri sürülen zanlı adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, pazarcılık yapan Bilal G. (29), 6 yıl önce Ö.G. ile evlenip yaşları 1 ile 5 arasında değişen 4 çocuk sahibi oldu. Uyuşturucu bağımlısı olan Bilal G., sürekli eşi ve çocuklarına şiddet uygulamaya başladı. Oğlu H.G.’yi darp edip vücudunda sigara söndürdüğü öne sürülen Bilal G.’nin yaptıklarından bunalan Ö.G., polise başvurup şikayetçi oldu. Bilal G., çocuğuna şiddet, eşiyle de zorla ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Polis merkezinde ifade veren Ö.G., "6 yıllık eşim çocuklarımın yanında uyuşturucu kullanıyor, çocuklarımı ve beni dövüyor. Oğlum H.G.’nin elinde sigara söndürdü. Yanık ve darp izleri çocuğumun üzerinde görülüyor. Çocuğumu başkasına vermek istiyor. Ben karşı çıkınca da oğluma işkence yaparak vicdanen beni rahatsız etmek istiyor. Ayrıca bana zorla sahip oluyor, istemesem de zorla cinsel ilişkiye giriyor" dedi.

Polisler, Ö.G. ve 4 çocuğunu Adana Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirip rapor aldırarak sığınma evine yerleştirdi. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Bilal G. ise suçlamaları kabul etmedi.
Bugün adliyeye sevk edilen zanlı, savcılıkta ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.