Korona Günlükleri İlhan Pınar ile Mustafa Alkan’ı ağırlıyor

Korona Günlükleri İlhan Pınar ile Mustafa Alkan’ı ağırlıyor

Karşıyaka Belediyesi’nin “Korona Günlükleri” etkinliğinin bu haftaki konukları kent tarihçisi-yazar İlhan Pınar ile KKTC Genç Tv Programcısı-Gazeteci Mustafa Alkan olacak. 

Haluk Işık’ın yönettiği ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan etkinlikte, 11 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00’da İlhan Pınar ile “İzmir’in Salgın ve Sağlık Tarihi”, 13 Mayıs Çarşamba günü aynı saatte Mustafa Alkan ile “KKTC’de Korona Günleri” üstüne konuşulacak. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, etkinliğe dair yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Yaşadığımız küresel salgının sıkıntılarına rağmen hayatı çoğaltmaya, hemşerilerimize ve dünyanın her yerinden bizi izleyenlere pencereler açmaya çalışıyoruz. “Korona Günlükleri” her gün daha da artan bir ilgiyle, Karşıyaka’nın farkını ve duyarlığını ortaya koyuyor. Bu haftaki buluşmalarımızda, İzmir’in salgın ve sağlık tarihine doğru bir yolculuğa çıkacak, yolumuzu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne düşürüp, neler yaşandığını öğrenecek, selamlarımızı ve iyi dileklerimizi sunacağız. Bu haftaki buluşmalarımızın da büyük ilgi göreceğini biliyorum. Sayın İlhan Pınar’a ve Sayın Mustafa Alkan’a şimdiden teşekkür ediyor, herkesi izlemeye davet ediyorum.”

0-(9)-056.jpg0-(10)-043.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.