Koruncukköy İzmir'de açılıyor!

Koruncukköy İzmir'de açılıyor!

Koruncuk Vakfı eğitim hakkı risk altındaki kız çocuklarına hizmet verecek Koruncukköy Urla’yı İzmir’de açıyor.

Koruncukköy Urla’nın açılışı bu projeye başından bu yana destek veren;  Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncularından Halit Ergenç, Selma Ergeç, Selim Bayraktar, Berrak Tüzünataç, Pelin Karahan gibi sanatçılarla 17 Nisan Çarşamba günü Urla’da gerçekleşecek.

Kuruluşunun 40. yılını kutlayan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı, İstanbul’daki Koruncukköy Bolluca’da bugüne kadar yüzlerce çocuğa sıcak bir yuva sağladı ve sağlamaya devam ediyor. Vakıf şimdi de Türkiye’nin dört bir yanından gelecek, eğitim hakkı risk altında olan çocuklara hak ettikleri koşulları sağlamak için Koruncukköy Urla’nın kapılarını açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Koruncuk Vakfı İstanbul ve İzmir yönetim kurulunun, Muhteşem Yüzyıl dizisi yapımcısı TİMS Productions sahibi Timur Savcı ve eşi Banu Savcı’nın, cemiyet ve iş hayatının önde gelen isimlerinin katılacağı bu anlamlı etkinliğe, Cihan Okan ve orkestrası renk katacak.

Eğitim hakkı risk altında olan kız çocuklarına hizmet verecek olan Koruncukköy Urla’da, ihtiyaç sahibi olan ailelerin okumak isteyen çocuklarına barınma, okul ihtiyaçları, etüt, kişisel gelişimi güçlendirecek sosyal, kültürel ve sportif aktivite, rehberlik ve kariyer danışmanlığı desteği sağlanacak. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum