KOSBİ Artık Bir Marka

KOSBİ Artık Bir Marka

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), Türk Patent ve Marka Kurumu’na yaptığı başvuru sonucunda “marka” olarak tescillendi.

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), Türk Patent ve Marka Kurumu’na yaptığı başvuru sonucunda “marka” olarak tescillendi. 530 firması, 30 bin kişiye ulaşan istihdam sayısı ve 2.7 milyar dolar ihracat hacmi ile Türkiye’nin önde gelen OSB’leri arasında yer alan KOSBİ, tescillettiği markasıyla İzmir OSB’lerinin marka yüzü olacak.

Markasıyla büyüyecek

KOSBİ olarak ortaya koydukları pek çok projeyle fark yarattıklarını belirten KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, “KOSBİ içerisinde yatırımcılarımızın en iyi koşullarda üretim yapması için durmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle altyapı, enerji ve çevre konularında çok ciddi adımlar attık ve atmaya devam edeceğiz. Sosyal sorumluluk projelerimizle de tüm Türkiye’ye örnek olacak modeller oluşturuyoruz. Bu emekler sonucunda ortaya çıkan KOSBİ markasını ve bölgemizi büyütmeye kararlıyız” dedi.

Yatırımcı KOSBİ’ye güveniyor

KOSBİ’nin yatırımcılar tarafından çok güvenilen ve tercih edilen bir bölge olduğunu belirten Porsuk, “KOSBİ olarak müteşebbislerle kurduğumuz bağ, artık KOSBİ markası altında yürüyecek. Yatırımcılar bölgemizi tercih ettiğinde, markamızın kendilerine vadettiği yüksek standartların bilincinde olacaklar. Devamlı gelişme, hizmet çeşitliliği, hizmet kalitesi ve çevre duyarlı üretim hedefleri doğrultusunda bölgemizin kazandığı marka değerini sürekli arttırmak amacındayız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.