KOSBİ’den 100. bin fidan

KOSBİ’den 100. bin fidan

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla 10 bin fidanı toprakla buluşturdu.

Manisa- Soma-Işıklar mevkiinde oluşturulan Ormanda KOSBİ çalışanları ve Özel KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hep birlikte fidan dikimini gerçekleştirdi. Törene, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Diren, KOSBİ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Eren ile Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk de katıldı.

kosbi-fidan-4.jpg

ÇEVRE DOSTU PROJELERE ÖNCELİK

Törende konuşan KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Erol Diren, Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri olan KOSBİ’nin kuruluşundan bugüne çevreye saygılı üretimi esas aldığını belirterek, tüm sanayicileri ile birlikte gelecek kuşaklara bırakacakları miras olan çevreye duyarlı olduklarını söyledi. Arıtma tesisleri ile yenilenebilir enerji projeleri ve atıkların geri kazanımı ile çevre dostu projelere her zaman öncelik verdiklerine dikkat çeken Diren, “Daha önce yaptığımız gibi fidan dikimlerine de devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bugünde Ege Orman Vakfı tarafından oluşturulan “Yüzüncü Yıl Ormanları’na” 10 bin fidan bağışladık. KOSBİ çalışanları ve bünyemizdeki okulumuzun öğrencileri ile fidanları toprakla birleştirdik. Bizim için çok değerli bir gün bugün. KOSBİ 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı gelecek kuşaklara armağan olsun. Bundan sonra da bu tip çevreci projelerin her zaman içinde olup, destek vereceğiz” dedi.

kosbi-fidan-3.jpg

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk ise KOSBİ’ye yaptıkları fidan bağışı için teşekkür etti. Çevreye duyarlılığı bildikleri KOSBİ gibi kurumların Cumhuriyetimizin 100. yılında da çevre konusundaki katkılarının çok değerli olduğunun altını çizen Öztürk, bu tür çalışmaların ülkemizin sürdürülebilir büyümesine ve gelecek kuşakların daha yaşanabilir dünyada var olmasını sağlayacağını kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.