Kösedere Üzüm Şenliği için geri sayım başladı!

Kösedere Üzüm Şenliği için geri sayım başladı!

21 Ağustos Pazar Günü Karaburun Kösedere Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan Kösedere Üzüm Şenliği için geri sayım başladı.

Medya Ege- İzmir'in Karaburun ilçesi ile özdeşleşen geleneksel Karaburun Kösedere Üzüm Şenliği, bu yıl, 21 Ağustos Pazar Günü Karaburun Kösedere Mahallesi’nde gerçekleşecek. 13'üncü kez düzenlenecek olan Karaburun Kösedere Üzüm Şenliği, çeşitli atölyeler, söyleşiler, şovlar, kortej yürüyüşleri, yarışma ve konserlerle dolu dolu geçecek.

fzofcf-xgam9-yz.jpg

Şenlikte üzüm çeşitleri, yöresel ürünler ile kadınların el emeği göz nuru el işleri, yöresel stantlarda vatandaşlarla buluşacak. Şenliğe dair Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "13. Karaburun Kösedere Üzüm Şenliği’ne ilçemizdeki tüm üzüm yetiştiricilerini, vatandaşlarımızı, halkımızı ve ilçemiz dışından misafirlerimizi bekliyoruz. Stant başvuruları için ayrıca bilgilendirme yapılacaktır" açıklamasını yaptı.

780x411-cift-maas-vurgunu-chpli-baskan-ilkay-girgin-erdogan-kendisini-mudur-yapti-1563518936793.jpeg
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, "13. Karaburun Kösedere Üzüm Şenliği için geri sayım başladı. Karaburun’umuzla özleşen Geleneksel Üzüm Şenliğimiz bu yıl, 21 Ağustos Pazar Günü Karaburun Kösedere Mahallesi’nde gerçekleşecek. Karaburun’un doğal yaşam değerleri ve özgün ürünlerini korumak amacıyla düzenlediğimiz şenliklerden biri olan Kösedere Üzüm Şenliği, zengin programıyla da katılımcıların keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak. Çeşitli atölyeler, söyleşiler, şovlar, kortej yürüyüşleri, yarışma ve konserlerle dolu dolu geçecek olan şenliğimizde, sultaniye ile diğer üzüm çeşitlerimiz ve yöresel ürünlerimiz ile kadınlarımızın el emeği göz nuru el işleri, yöresel stantlarda vatandaşlarımızla buluşacak. 13. Karaburun Kösedere Üzüm Şenliği’ne ilçemizdeki tüm üzüm yetiştiricilerini, vatandaşlarımızı, halkımızı ve ilçemiz dışından misafirlerimizi bekliyoruz. Stant başvuruları için ayrıca bilgilendirme yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.