Köylü ile Avcı İçin Kardeşlik Kampanyası Başladı

Köylü ile Avcı İçin Kardeşlik Kampanyası Başladı

AVFEST Yayın Grubu tarafından başlatılan “KÖYLÜ Milletin Efendisi, AVCI Köylünün Kardeşidir Kampanyası”, ilk günden itibaren ses getirdi.

Yayın grubunun resmi ajansı AVHA tarafından yayınlanan, “AVCI ile KÖYLÜ arasındaki doğru iletişimi sağlamak, bilinçlenmek ve bilinçlendirmek, kota alan avcılarımızın haklarına saygınlık kazandırmak için, AVFEST Dergisi Kasım ayı sayısında 500 KÖY MUHTARINA özel yazı ekiyle birlikte ücretsiz HEDİYE dergi gönderimi sağlayacaktır. HEPİMİZ KARDEŞİZ!” ifadeleri yer alan AVFEST Dergisi’ne ait kamu spotu sonrasında yayıncılar ve sosyal medya kullanıcıları harekete geçti.


Muhtarlarla yapılacak istişare toplantılarıyla güçlendirilecek olan kampanya sayesinde köylüler ile resmi makamlardan aldığı avlanma kotasına rağmen yerel halk tarafından engellenme girişimine maruz kalan avcılar arasında oluşabilecek olası tartışmalara son verilmesi hedefleniyor. Yanı sıra köylünün ziraat ve hayvancılık alanındaki sorunları da bu vesileyle ele alınarak, köylüye ek fayda sağlanması planlanıyor. AVFEST Dergisi tarafından başlatılan kampanyanın, sektörel yayın yapan diğer yayıncılar tarafından da desteklendiği görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.