Kripto para Bitcoin'e bir darbe daha geldi!

Kripto para Bitcoin'e bir darbe daha geldi!

Kripto paralar darbe üzerine darbe alıyor. Şimdi de popüler topluluk sitesi Reddit, Bitcoin ile ödeme yapma seçeneğini kaldırdığını açıkladı.

Kripto para birimlerinin reklamları geçtiğimiz haftalarda Google, Facebook, Twitter'dan kaldırılmıştı. Kripto paraya bir darbe de Reddit cephesinden geldi. Dünyanın en büyük forum sitesi olduğu düşünülen Reddit, bildiğiniz gibi Gold üyelik sistemi de sunuyor. Gold üyelik için kullanıcılar ödemelerini Paypal, kredi kartı veya Bitcoin ile yapabiliyordu.

Reddit, sürpriz bir şekilde Bitcoin ile ödeme sistemini bugün sisteminden kaldırdı. Peki, Reddit bu seçeneği neden kaldırdı?

Reddit yetkilisi; Coinbase ödeme sisteminin alt yapsında sorun olduğunu ve Gold ödemelerinin gerçekleşmediğini açıkladı. Şimdilik Bitcoin ile ödeme seçeneğinin tekrardan sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

Hiç bir denetleme kuruluşu tarafından denetlenmeyen ve çoğu ülkenin yasalarında olmadığı için illegal bir ödeme yöntemi olan Bitcoin'in geleceği pek parlak görünmüyor. Özellikle de teknoloji devlerinin bu sisteme sıcak bakmaması, kripto paraların yakında dibe vuracağını gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.