Kripto paraya talep patlaması!

Kripto paraya talep patlaması!

2017'nin ikinci yarısından itibaren kripto paralara olan ilgi oldukça arttı.

Binance, Coinbase ve Bittrex gibi piyasanın önde gelen şirketleri dahil döviz büroları talebi karşılayamamaya başladı ve yeni üyelikleri dondurmak zorunda kaldı.


Binance, kullanıcı sayısındaki artıştan dolayı talebi karşılayabilmek için sistemi askıya alacağını ve altyapı güncellemesi yapacağını ayrıca yeni kullanıcı kayıtlarını da geçici olarak donduracağını açıklamıştı. Bittrex ise Aralık ayında çok fazla yeni hesap kaydı olması sebebiyle benzer bir açıklama yaparak yeni kayıt sistemlerini kapatmıştı. Ayrıca kripto para alım satımlarda ve transferlerde de yavaşlık yaşanıyor. Müşteriler bu konudan da şikayetçi olmaya başlamış durumda. 

Bu tür teknik sorunlar teknoloji dünyasında olağandışı bir durum değilken yinede kripto paraların insanlara henüz tam güven vermemesi sebebiyle akıllarda bir soru işareti oluşturuyor. Ancak şu anda bütün kripto para ile işlem yapan döviz büroları müşteri kaybetmemek için ya kullanıcıların şikayetleriyle ilgilenmeye çalışıyor ya da sistemi tekrar aktif hale getirmeye çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.