'KSK, Karşıyaka’mızın ortak değeridir'

'KSK, Karşıyaka’mızın ortak değeridir'

KSK’yi ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan KSK Müzesi’ni gezen Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir “KSK Karşıyaka’mızın ortak değeridir” dedi.

Kaymakam Demir, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı ve KSK Tarih Kurulu Başkanı Ahmet Diker, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, KSK Divan Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Osman Avcı ile Karşıyaka Spor Kulübü’nü (KSK) ziyaret etti, KSK müzesini gezdi. KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, yönetim kurulu üyeleri Turhan Gürsel Urhan, Ahmet Dördüncü ile bir süre sohbet ederek, KSK ve KSK müzesi hakkında bilgi aldı.

1.jpg

KSK’i ziyaret, KSK müzesini gezen Kaymakam Demir KSK’ yi tanımaktan mutluluk duyduğunu, müzeyi muhteşem bulduğunu belirterek, kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Demir “KSK biz Karşıyakalıların ortak değeri, kulübe sahip çıkmak hepimizin görevi dedi.

2.jpg

KSK Müzesi’nde; Atatürk’ün kulüple bağlarını aktaran bilgi, belge, fotoğraflar, kupalar, şiltler, spor malzemeleri, rozetler, flamalar ve çeşitli objelerden oluşan onlarca tarihi materyale yer verildi. Anılar, yazılar ve basında çıkan haberlerle, kulübün başarı öyküleri ve değerleri müzeye yansıtıldı. Merhum Dr. Bülent Zeren’in kendi çalışma ofisinde biriktirdiği materyaller ile Ahmet Diker başkanlığındaki Tarih Kurulu’nun bizzat kontrol ettiği ve sağladığı objeler, müzenin kaynağını oluşturuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.