KTK Eda Öğretmene Yardım Eli Uzattı

KTK Eda Öğretmene Yardım Eli Uzattı

Uyaroğlu: “Kültürpark olarak Kültür Mahallesi ile sosyal sorumluluk bilincini yaşıyoruz”

İzmir’in en köklü spor kulüplerinden biri olan Kültürpark Tenis Kulübü, gerçekleştirdiği spor faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de aralıksız devam ediyor. İzmir’den Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Korgan Köyü’ndeki Durak İlkokulu’na atanan Eda öğretmenin bölgedeki eksiklik ve ihtiyaçlara destek çağrısını duyan Kültürpark Tenis Kulübü, Konak ilçesi Kültür Mahalle Muhtarlığı ile birlikte İzmir’den Hakkari’ye yardım eli uzattı. 
Kültür Mahallesi Muhtarı Nilgün Güney ve Gazi Ortaokulu öğretmeni Hülya Tırpan’a yapılan yardımları teslim eden Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Server Uyaroğlu, Kültürpark Tenis Kulübü olarak çocukların geleceğine ışık olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bölgedeki eksiklerden haberdar olduklarını ifade eden Uyaroğlu, spora verdikleri önem kadar eğitime ve çocuklara daha iyi bir gelecek sunmak için yapılan girişimlere de destek  verdiklerini söyledi. 

Hakkari ve Kahramanmaraş’a umut ışığı
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kültürpark Tenis Kulübü  olarak her zaman en önde olacaklarının da altını çizen Uyaroğlu, “Bu sebeple, sosyal sorumluluk çerçevesinde bölgedeki ihtiyaçların bir süre karşılayacak kitap ve kıyafet yardımında bulunuyoruz. Yapılan yardımlar Hakkari ve Kahramanmaraş’taki seçilen okullara dağıtılacak” dedi.

“Eda öğretmen oraya umut oldu”
Anaokulu öğretmeni Eda Bul öğretmenin yardım çağrısını duyduklarını ve bu noktada Kültürpark Tenis Kulübü’nün hızlı bir şekilde cevap verdiğini dile getiren Kültür Mahalle Muhtarı Nilgün Güney, “Yapılan yardımlar Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Korgan Köyü Durak İlkokulu’na ve Kahramanmaraş’ın Kumarlı İlkokulu’na gönderilecek. Bölgede kırtasiye, temizlik gibi ciddi malzeme eksikliği bulunuyor. Bu noktada, Kültürpark Tenis Kulübü’nün verdiği desteklerden ötürü çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kültürpark olarak Kültür Mahallesi Muhtarlığı ile sosyal sorumluluk bilincini heyecanla yaşadıklarını söyleyen Uyaroğlu, “Geleceğe umut olacak çocuklarımızın eğitimlerini daha kaliteli yapmaları için her zaman Kültürpark Tenis Kulübü olarak üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.