KTK’dan bir dev turnuva daha yapılacak

KTK’dan bir dev turnuva daha yapılacak

TEB Kültürpark Cup Kadınlar Tenis Turnuvası ile adından söz ettiren Kültürpark Tenis Kulübü (KTK), bu kez de bir başka dev organizasyon olan İzmir Cup Erkekler Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor.

Aralarında Çağla Büyükakçay, Başak Eraydın ve Ayla Aksu gibi Milli raketlerin de bulunduğu dünya klasmanında yer alan pek çok tenisçiyi TEB Kültürpark Cup’ta ağırlayan Kültürpark Tenis Kulübü, bu kez de dünyanın önde gelen erkek tenisçilerini buluşturacak. 

Dev isimler şampiyonluk peşinde

16 Eylül’de eleme karşılaşmalarının başladığı toplam 64 bin Euro para ödülünün verileceği turnuvada heyecan, 24 Eylül’e kadar sürecek. Dünyanın dört bir yanından 47 sporcunun katıldığı turnuvada, aralarında dünya 75.si Malek Jaziri’nin de yer aldığı pek çok ünlü tenisçi şampiyonluk için ter dökecek. İzmir Cup Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası’nda Marsel İlhan, Cem İlkel, Altuğ Çelikbilek, Muhammet Haylaz ve Anıl Yüksel’in de aralarında olduğu Milli raketler de büyük ödüle ulaşmak için mücadele edecek.

“Turnuvaların adresi olduk”

Yaz döneminde düzenlenen TEB Kültürpark Tenis Cup’la tüm dünyanın ilgisini İzmir’e çektiklerini belirten KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, “Bugün de bir başka çok önemli organizasyona, İzmir Cup Erkekler Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yapıyoruz. Pek çok milli raketimizin de mücadele edeceği bu büyük turnuvada da adres olarak KTK’nın tercih edilmiş olması bizlere gurur veriyor. Kulüp olarak son dönemlerde büyük turnuvaların adresi olmayı başardık. İlerleyen günlerde bu geleneği sürdürerek İzmirli tenis severlerle tenisin devlerini buluşturmayı sürdürmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.