Kuaför ve Berberlere Maske Desteği!

Kuaför ve Berberlere Maske Desteği!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı,  uzun süredir kapalı olan ve 11 Mayıs'da faaliyetlerine başlayan kuaför ve berberlere, ücretsiz  maske desteği verdi.

Korona virüsü salgını nedeniyle uzun süredir kapalı olan kuaförler ve berberler, 11 Mayıs'ta belirli kurallar dâhilinde açıldı. Kuralların içinde, içerde müşteri sayısı, müşteri için kullanılacak aletler de dâhil  bir çok kısıtlama da birlikte getirildi.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, uzun süredir  kapalı olan ve ekonomik açıdan zor durumda olan kuaför ve berberlere destek olmak için ücretsiz maske dağıtımı yaptırdı.

Kuaförlere maskeleri, İlçe Kadın Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce ve yönetim kurulu üyesi kadınlar dağıtırken, berberlere dağıtımı ise İlçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Aytun Karaçetin, teşkilat başkan yardımcıları yaptı.

Berberler ve kuaförler, işyerlerinin açılışı gününde ücretsiz maske verilmesinden dolayı teşekkür ederken, müşterileri için her türlü hijyen kurallarını uyguladıklarını, bütün kurallara uyduklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.