KUAKMER  BİR YAŞINDA

KUAKMER BİR YAŞINDA

Kuşadası Belediyesi, KEGEV ve işadamı Hüseyin Arabul’un girişimleriyle yaptırılan Kuşadası Fatma Özel Arabul Kültür Merkezi’nin birinci yıl dönümü düzenlenen bir törenle kutlandı.

Kuşadası’nın tarihi ile kültürünü sanatsal ve kültürel faaliyetlerle tanıtan KUAKMER’in birinci yıl dönümü kutlamalarına Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Kutlamada konuşan Hüseyin Arabul KUAKMER’in bir yıl içerisinde Kuşadası için önemli bir kültür merkezi haline geldiğini belirterek “KUAKMER, Kuşadası sanat ve kültür faaliyetleri için önemli bir yatırım oldu ve bu yatırımı bir başlangıç olarak kabul edebiliriz. Önümüzdeki süreçte Kuşadası’na benzeri birçok merkez kazandırmayı amaçlıyoruz. KUAKMER’in yapımında ve bugünlere gelmesinde çaba gösteren herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından KUAKMER’e bağışta bulunan şahıs ve kurumlara teşekkür belgesi verildi. Ailesine ait piyanoyu bağışlamasından dolayı teşekkür belgesi alan Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Cem Arslan, KUAKMER’in Kuşadası kültürüne büyük fayda sağladığını belirterek “Böyle bir merkezi ilçemize kazandıran herkese teşekkür ederim. Biz de Kuşadalılar olarak KUAKMER’e bağışlarımızla sahip çıkmalıyız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.