Kübra Can yeni single albümü ile müzik dünyasına damga vuracak

Kübra Can yeni single albümü ile müzik dünyasına damga vuracak

İki şarkılık projesi ile zirveyi sarsmaya geliyor.

İzmirli sanatçı Kübra Can, iki şarkılık single albüm projesi ile önümüzdeki günlerde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Kendine özgü tarzı ve yorumu ile dikkatleri üzerine çeken başarılı sanatçı ilk göz ağrısı bu proje için oldukça heyecanlı olduğunu ifade etti.

5-070.jpg

Kübra Can, Bulut Baru’nun söz ve müziğini yaptığı aynı zamanda aranjesini üstlendiği “Yarım Adam”isimli popüler tarzda şarkısı ile çıkış yapmayı planlıyor. Şarkının her adımında emeğinin bulunduğunu söyleyen Kübra Can, ilk göz ağrısı için çok heyecanlı. Diğer şarkı ise müzikseverlerin yakından tanıdığı ünlü besteci Zeki Güner’e ait. Aranjesini ise uzun yıllardır güzel dostlukları olan Semih Gönder yapıyor yaz aylarına doğru çıkarmayı planladığı bu şarkı ise kıpır kıpır ve çok iddialı. İzmir’de yaşayan Kübra Can albümü için sık sık İstanbul’a gidip stüdyoları ziyaret ediyor; gerekirse sabahlara kadar projesi üzerinde çalışıyor. Stüdyo kayıtlarında bir çok ünlü müzisyenin eşliğinin yanı sıra İzmirli arkadaşlarının da desteğini alıyor. Kübra Can, fotoğraf ve klip çekimleri için önümüzdeki hafta start veriyor ve Şubat ayında sevenleriyle buluşmayı planlıyor.

2-275.jpg

Kübra Can kimdir?

1.01.1989 yılında Ankara’da dünyaya geldi . ilk ve orta öğretimini Polatlı Atatürk ilköğretim okulunda tamamladı . bu sırada ortaokul yıllarında babasının ona hediye olarak almış olduğu gitar ile müzikle tanıştı daha sonra keman dersleri ve koro eğitimi aldı . liseye polatlı anadolu lisesi nde devam etti bu sırada Ankara TRT gençlik radyosu sınavlarını kazanarak korist ve solist olarak katıldı. Trt Ankara radyosu’nun kıymetli hocalarından vedat kaptan yurdakul ile dokuz yıl çalışarak Türk sanat müziği eğitimi aldı.üniversite eğitimini ise İzmir’de Ege Üniversitesi devlet Türk musikisi konservatuvarında tamamladı. Üniversite yıllarında bir çok konserde solist olarak yer aldı daha sonra 2009 yılında konservatuar amfisinde üzerinde çok emeği olan avni Anıl’ın vefatı üzerine onun anısına eserlerinden oluşan bir vefa ve kariyer konseri verdi bu konsere avni Anıl’ın eşi ve çocukları katıldı eski TRT sanatçısı olan annesi ve ailesi de eşlik etti .duygusal anların yaşandığı bu konser epey konuşuldu. 50 kişilik kadrosu olan büyük Türkiye orkestrası ve alaturka band gibi konservatuvar hocalari , devlet sanatçıları ve TRT sanatçılarından oluşan gruplarla bir çok konsere imza attı. Bir çok festival de sahne alan genç şarkıcı türkiye’yi bucak bucak gezdi .bunun yanı sıra özel gecelerde kutlamalarda gala şeklinde konserler de yer aldı .konservatuar eğitimini tamamlayan genç şarkıcı bir yıldır emek emek hazırladığı single çalışması ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor . 

4-169.jpg6-034.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.