KÜÇÜK BAŞKAN, BAŞKANLIĞI İSTEMEDİ..!

KÜÇÜK BAŞKAN, BAŞKANLIĞI İSTEMEDİ..!

İzmir’in kıdemli Belediye Başkanlarından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu, 4. sınıf öğrencisi Zeynep Taşkın’a teslim etti.

Başkan Şahin’in “Çok güzel ve onurlu bir görev” diye tanımladığı Belediye Başkanlığı görevini yapmak istemediğini söyleyen küçük Başkan Zeynep Taşkın,“Ben polis olmak istiyorum” dedi.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yıldönümü kutlamaları kapsamında Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Tevfik Fikret İlkokulu öğrencilerini makamında kabul etti. 4. sınıf öğrencileri Zeynep Taşkın, Kemal Ege Keklik, Nisa Şahin ve Emine Demir ile Okul Müdürü Ercüment Zencir ve Sınıf Öğretmeni Hatice Karakuş’u kapıda karşılayan Başkan Tahir Şahin, temsili olarak koltuğunu Zeynep Taşkın’a teslim etti.

 Küçük Başkan Talimatlar verdi..!

Menemen Belediyesi Ünite Müdürlerini karşısında gören küçük Zeynep, büyük bir heyecan içerisinde talimatlarını verdi. Tevfik Fikret İlkokulu’nun da yer aldığı Menemen’in eski yerleşim bölgelerinde kentsel dönüşüm uygulamalarının hızlandırılması ve risk oluşturan eski yapıların yıkılması talimatını veren Başkan Zeynep Taşkın, okulunun boya ve laboratuar malzemesi ihtiyacının da karşılanmasını söyledi. Gıda sektöründe hizmet veren esnafların denetiminin artırılması, yeni oyun parkları kurulması gibi talimatlar da ilgili müdürlüklere aktarıldı.

Kendisini Menemen Belediye Başkan Yardımcısı olarak görüp, kentsel dönüşüm çalışmaları ve riskli yapıların yıkılması konularında Başkan Zeynep Taşkın’ı bilgilendiren Belediye Başkanı Tahir Şahin, küçük Başkan’ın okulu için istediği yardımın da gerçekleştirilmesi talimatını ilgili müdürlüklere verdi.

 “Ben Polis Olmak İstiyorum..!”

“Büyüdüğünde Belediye Başkanı olmak ister misin?” sorusuna “Hayır” yanıtını veren küçük Başkan Zeynep Taşkın, “Ben polis olmak istiyorum” dedi.  Diğer çocuklar da Belediye Başkanı olmak istemediklerini söyleyince Başkan Tahir Şahin, bu görevin çok güzel ve onur verici olduğunu hatırlattı.

Yaptığı telefon görüşmesinde, herhangi bir talimatı olup olmadığını sorduğu Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit’ten gelen “Sizin bir isteğiniz var mı?” sorusuna “Sağ olun ben bütün emrimi arkadaşlarıma söyledim” yanıtını veren Küçük Başkan Zeynep Taşkın’ın öz güveninden çok etkilendiğini söyleyen Başkan Tahir Şahin, küçük Başkan nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Başkan Şahin; Engelsiz Çocuk Şenliği’ne davet etti…

Öğrenciler ve öğretmenlerine günün anısına hediyeler sunan Başkan Tahir Şahin, ünite müdürlerini de yanına alarak ziyaretçileriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Hep birlikte verilen “Yaşasın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” mesajının ardından Başkan Tahir Şahin konuklarına Belediye hizmet binasını gezdirdi.Ziyaret sırasında öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 23 Nisan Pazar günü saat 11:30’da sıra dışı bir etkinliğe imza atacaklarını hatırlatarak, tüm engelli dostlarını Gölpark Menemen’de düzenleyecekleri Engelsiz Çocuk Şenliği’ne davet etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.