Küçük dokunuşlarla evinizde Sonbahar köşesi yaratın

Küçük dokunuşlarla evinizde Sonbahar köşesi yaratın

Her sezonun beklentisi ve yarattığı heyecan farklıdır. Mevsim sonları ve başlangıçları için ise kararlar verdiğimiz hayatımızda değişimler yaptığımız dönemler diyebiliriz.

Doğanın yaşadığı değişimlerin bizlere etkisi öyle kapsamlıdır ki ruh halimize, enerjimize, kıyafetlerimize ve en önemlisi yaşadığımız alanlara kadar uzanarak hayatımızın en içine yansır. Deluxe Deco evini yenilemek, dekorasyonunu değiştirmek isteyenler için Sonbahar’a özel öneriler sunuyor.

Her mevsim bir sanat eseri gibidir. Kış bir gravürü anımsatırken, ilkbahar sulu boya bir tablo gibi aydınlık renkleri bünyesinde barındırır, yaz ise yağlı boya bir tablo etkisiyle sıcaklığını bize yansıtır. Sonbahar bir sanat eseri olsa, tüm mevsimlerin birleştiği bir mozaik olurdu. Tüm mevsimlerden az biraz alan Sonbahar gibi bir mevsimi yaşadığımız için kendimizi şanslı hissetmeliyiz. Rengarenk yaz ayları geride kalıp sonbahar bütün ağırbaşlılığıyla kendini hissettirmeye başlamışken evler de bu güzel hazan mevsimine uyumlu bir dekorasyon ile yenileniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.