Küçük Kulüp, Başkan Durmuş'u ağırladı

Küçük Kulüp, Başkan Durmuş'u ağırladı

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş ile Başkanvekili Bülent Necimoğlu İzmir’deki Küçük Kulüp Derneği’ni ziyaret etti.

Türkiye’nin gerçekten yetenekli gençlere sahip bir tenis ülkesi olduğunu belirten TTF Başkanı Cengiz Durmuş, “Her sene rekorlarımızı yeniledik. Bir sonraki yıl bizim için daha büyük sorumluluk olduğunu biliyoruz. Planlarımız uzun vadeli. 10 yıl öncesinden 20 yıl sonrasına etki edecek modellerle bunu organize ediyoruz. Altyapının ne kadar önemli olduğunu yaptıklarımızla anlatmaya çalışıyoruz. 2023 yılında her yaptığımızın bir üstüne koymak istiyoruz. Türkiye gerçekten yetenekli gençlere sahip bir tenis ülkesi. Bizim de bu gençlere inancımız var. Dünyanın en iyi sporcusunu yetiştirme arzumuzla devam ediyoruz” dedi.

TTF Başkanvekili Bülent Necimoğlu da "Ülkemizde çok yetenekli gençler var. Altyapısı olmadan başarıya ulaşmamız çok zor. Biz de bu başarının sağlanabilmesi için katkıda bulunmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

whatsapp-image-2023-05-06-at-18-42-47-1.jpeg

‘FEDERASYONUMUZ ÇOK ÇALIŞIYOR’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, “Tenis oynamak oksijen alımı ile kalp atış hızını arttırır ve kanının tüm kaslarına oksijen ve besin dağıtmasına yardımcı olur. Böylece kasların daha büyük bir kan akışına sahip olabilir ve daha yüksek bir seviyede performans göstermesini destekler. Ayrıca kalp damar sağlığının korunmasında önemli rol oynar. Farklı alanlarda rakip olan kişiler tenis kortlarında dostluğun en önemli örneklerini sunar. Federasyon Başkanımız ve Başkanvekilimiz önemli çalışmalar ortaya koydu. Tenisimiz ve tenis tesislerimiz, spor turizminde çok değerli. Önümüzdeki dönemde bunun kıymeti daha da fazla anlaşılacak” şeklinde konuştu.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş ve Başkanvekili Bülent Necimoğlu ile Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik tenis kortlarında maharetlerini ortaya koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.