Küçük Kulüp’te Mahall Bomonti İzmir’den Tenis Şöleni

Küçük Kulüp’te Mahall Bomonti İzmir’den Tenis Şöleni

İzmir’in adından söz ettiren gayrimenkul projesi Mahall Bomonti İzmir ana sponsorluğunda gerçekleşen Küçük Kulüp Mahall Bomonti İzmir Tenis Turnuvası Karışık Çiftler kategorisinde oynanan final maçının ardından son buldu.

Mehmet ÖZDOĞRU- 20 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında oynanan turnuvada toplam 240 tenisçi İzmir’in en iyisi olmak için mücadele verdi. Turnuvaya katılan tenisçiler arasında gerçekleştirilen çekilişle bir elektrikli scooter ve birçok özel hediye sahibini buldu.

Turnuvanın karışık çiftler kategorisinde Janet Doğru-Hüsnü Hatipoğlu ikilisi Aslı Utku Engin-Umut Oruç ikilisini 6/2 – 6/1 lik skorla yenerek birinci oldu. Çift erkekler kategorisinin galibi Hüsnü Hatipoğlu-Arda Esen oldu. Beytullah Aldemir ve Levent Karapınar ise ikincilik kupasını kaldırdı. Centilmen sporcular Umut Engin ve Meral Kasap seçildi.

final-maci.jpg

Dereceye giren tenisçiler ödüllerini Türkerler Holding adına Türkerler Holding Genel Koordinatörü Attila Sezgin, Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Türkiye Tenis Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Necimoğlu, Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aslaner’in, tenis kulüpleri ve medya yöneticilerinin elinden aldı.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik: “Mahall Bomonti İzmir’in 2021-2022 döneminde kulübümüze ana sponsor olmasıyla gücümüze güç kattık. Her geçen sene turnuvalarımızın daha heyecanlı ve iddialı bir organizasyona dönüştüğünü görmekten mutluyuz. Oldukça geniş bir katılımla turnuvamızı gerçekleştirdik. İzmirli tenis severler bizleri yalnız bırakmadı. Yönetim Kuruluma ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Attilla Sezgin; Küçük Kulüp’ün çok eski bir üyesi olarak böyle güzel bir organizasyonu yapmaktan Türkerler Holding olarak mutluluk duyuyoruz. İnşallah bundan sonraki faaliyetlerinde de Küçük Kulüp’e olan desteğimiz sürecek. Müsabakalara katılan tüm sporcuları kutluyorum ve başarılar diliyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.