Küçük Şeyler’den Annelerine En  ‘Büyük’ hediye: Sevgi

Küçük Şeyler’den Annelerine En ‘Büyük’ hediye: Sevgi

Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri Anneler Günü’nde annelerine gösterdikleri sevgiyle en ‘Büyük’ hediyeyi verdiler. Öğrenciler kendi elleriyle hazırladıkları hediyelerle annelerine sürpriz yaptılar. Anneler hediyeler ve sevgi gösterisi karşısında g

“Burada her şey küçüğün” ilkesiyle ‘Suflörsüz eğitim’ eğitim veren ve haklı bir yer edinen Bornova Küçük Şeyler Anaokulu’nun öğrencileri düzenlenen 8. Geleneksel Anneler Günü’nde annelerini kırda kahvaltılı toplantıda şaşırtmayı, gururlandırmayı ve mutlu etmeyi başardılar. Öğrenciler kendi elleriyle hazırladıkları hediyelerle annelerine sürpriz yaptılar. Anneler hediyeler ve sevgi gösterisi karşısında gözyaşlarını tutamadılar… Okul Müdürü Selami Korkmaz, anneler gününü kutlarken “Bir erkek olarak anneleri kıskanıyorum. Çünkü onlar doğurganlık özellikleriyle de erkeklerden üstünlüklerini bir kez daha gösterdiler. Erkek olarak onların bu üstünlüğünü kıskanıyorum” dedi.

 

Bornova Küçük Şeyler Anaokulu’nun öğrencileri bu yıl da “Anneler Günü”nde annelerini hem şaşırttılar hem hazırladıkları hediyelerle sürprizi yaptılar. Okul Müdürü Selami Korkmaz konuşmasında Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi’nin yaptığı anket sonrası Bornova Küçük Şeyler Anaokulu’na "Yüksek Veli Memnuniyeti Başarı Ödülü" verildiğini anımsatarak ödülü çalışanlara vermek üzere bir anneyi kürsüye çağırdı. Yapılan törende ödülü alan öğretmenler, yöneticiler ve okul çalışanları konfetiler, yer fişekleri eşliğinde pasta kestiler.

 

Törenin hemen ardından öğrencilerin tümü oluşturdukları koroyla annelerine en güzel “Anneler Günü” şarkıları söylediler. Daha sonra öğrencilerin yaş gruplarına göre sahneye çağrılan annelere çocuklar kendi elleriyle hazırladıkları seramik magnetler ile “Anneler Günü” kartlarını verdiler. Hediyeleri alan anneler gözyaşlarını tutamadılar.

Gün verilen mini konser ve dans gösterisiyle sona erdi.

11b9bff9-9e6b-416c-8d6c-339b4e78ad90

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.