Küçük tesisi bile işletemiyorsan!

Küçük tesisi bile işletemiyorsan!

Ali Eyce yazdı; Küçük tesisi işletemiyorsan!

Karabağlar Belediyesi’nde önceki gün ilginç bir meclis toplantısı oldu.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediyenin işlettiği Bahçelievler’deki Uğur Mumcu Spor Tesisleri’nin, kapatılan tesislerin yeniden faaliyete geçmesi için ihale çıkılması, ihaleyi kazananlar tarafından tesisin çalıştırılmasını istedi.

Meclis üyeleri başkanın bu isteğini, görüşülmek üzere komisyona gönderilmesi yönünde oy kullandılar.

Başkan Selvitopu, bundan aylar önce Uğur Mumcu Spor Tesisleri’ni zarar ettiği için kapatıp, içinde çalışan 18 çalışanın da her türlü hakkını ödeyerek iş akitlerini feshetti.

Başkan Selvitopu, işlerinden olan çalışanlara belediyenin başka bir biriminde veya şirketinde işe alma sözü vererek bu işi gerçekleştirmiş olsa da aradan geçen aylarda bu işçilerin hala işsiz oldukları gerçeğini ortadan kaldırmıyor.

Karabağlar Belediye Başkanı olarak, küçük veya büyük bir spor tesisinin işletemiyor, düzgün işletilmesine neden olmuyor, zarar etmesine göz yumuyor, zarar etmekten kurtaramıyorsanız, sorun tesisin varlığından, içinde çalışanların tutumundan değildir.

Sorun, küçük veya büyük bir tesisi dahi işlemediğinizdir.

Ortada yapamadığınız küçük veya büyük bir işin tescili varken, daha büyük bir şeyi yapmanızda veya yapmaya niyetlenmenizde de doğal olarak çok da olumlu şeyler beklememek gerekiyor.

Ondandır bir kere daha yazdığım gibi ‘Vah Karabağlar, Ah Karabağlar’

Konak İlçesi’nde ayrılıp, Karabağlar İlçesi olduğu tarihten bugüne kadar Karabağlar’da iyi ki belediye olduk, iyi ki bağımsız ilçe olduk, iyi ki Konak Belediyesi’nde ayrılıp, kendi işimizi, kendimiz görür olduk diyen bir tane Karabağlarlı vatandaş çıksın, bir tane Karabağlar Belediyesi olmasaydı bu da olmazdı desin, adını köşe yazımdan ‘Kâşif’ diye yazarım.

Karabağlar ’da son 18 yıldır kimsenin başarılı olmak için mücadele ettiğini düşünmüyorum çünkü Karabağlar aynı Karabağlar!

Karabağlar ‘da son 18 yıldır kimsenin bir çivi çakmak için proje geliştirdiğiniz düşünmüyorum çünkü Karabağlar aynı Karabağlar!

Karabağlar ‘da son 18 yıldır kimsenin Karabağlar’ın ilçe olduğunu ve gelişmesi gerektiğini düşündüğünü sanmıyorum çünkü Karabağlar aynı Karabağlar!

Karabağlar ‘da son 18 yıldır belediyenin artısından vazgeçtim eksilerini kapatabildiğini düşünmüyorum çünkü Karabağlar aynı Karabağlar!

“Başarılı olmak isteyen yol bulur. Başarılı olmak istemeyen bahane bulur!”

Biz de her ikisin de yazmak düşer!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.