Küçükbay Grubu'ndan darbeye lanet açıklaması

Küçükbay Grubu'ndan darbeye lanet açıklaması

Küçükbay Grubu’ndan kamuoyuna duyuru.

Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet KÜÇÜKBAY, 15 Temmuz’da TSK içerisinde yuvalanmış terör örgütü FETO-PDY’nin başta milletimize ve daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete karşı kalkıştığı darbe girişimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Küçükbay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu alçak darbe girişiminde şehit olan tüm Demokrasi Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yine tüm yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına da sabır diliyorum.

Bu alçak FETÖ Çetesi’nin darbe girişimi karşısında dik duruşuyla milli irademize sahip çıkan başta Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a; Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a; devlet makamlarına, birlik, beraberlik ve kararlılıkla hareket eden özverili, azimli duruşuyla demokrasiye bağlılığını bütün dünyaya örnek olacak şekilde gösteren milletimize minnettarız.

Bu hainlere milletimiz en güzel cevabı vermiştir.

Bu hain paralel kalkışmanın duyulduğu 15 Temmuz akşamından itibaren üzerine düşen görevi yerine getirmek için halkımızla, hükümet ve devlet yetkililerimizle dakika dakika gelişmeleri takip edip açıklamalarını halkımıza canlı yayınlarla gece gündüz aktaran, bu konuda canla başla çalışan, halkımızı bilgilendiren grubumuzun medya kuruluşu Kanal 35 çalışanlarımızı da bu özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. 

        Ülkemize ve devletimize yapılan bu hain saldırının etkilerinin Hükümetimiz tarafından alınacak tedbirlerle hemen bertaraf edileceğine ve ülke ekonomisinin süratle toparlanacağına olan inancımız tamdır.

Bizim de bu süreçte, tüm iş ortaklarımızla ve tüketicilerimizle birlikte el ele vererek bu durumu en kısa sürede atlatıp ülke ekonomisini kalkındırmak için üzerimize ne düşüyorsa onu yerine getireceğimizi ifade etmek isterim. Bizler bu hain darbe girişimi esnasında fabrikalarımızdaki üretim sürecini hiç durdurmadık ancak meydanlardan da geri durmadık.

Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımızın talimatları gereğince tüm çalışanlarımızla beraber gece demokrasi nöbetini tutup gündüz ülkemiz için çalışmaya, üretmeye devam ettik.

       Çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve milletimiz müsterih olsun ki bizler bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi var gücümüzle çalışıp, üretmeye ve ülkemiz için katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Ekonomimize duyduğumuz güvenle bu yıl yapmayı planladığımız 20 milyon Euro’luk yatırımımıza devam edip ayrıca çalışma alanlarımızla ilgili dünya ile rekabetimizi artıracak teknolojik yatırımlarımıza her zaman olduğu gibi kesintisiz devam edeceğiz.

Küçükbay Şirketler Topluğu olarak başta aziz ve kahraman milletimiz, ülkemiz ve ekonomimiz için üretmeye, çalışmaya ve istihdam sağlamaya tüm heyecanımızla devam edeceğimizi bir kez daha kamuoyuna bildiririz.
Saygılarımla…''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.