Küçükkurt Ailesi’nin mutlu günü

Küçükkurt Ailesi’nin mutlu günü

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt’un kızı, 93 Event Kurucusu Ezgi Küçükkurt ile MYT Gıda Yöneticisi Yiğit Özkaracaabatlıoğlu, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un kıydığı nikah ile dünya evine girdiler.

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt’un kızı Bortar Group şirketlerinden 93 Event Kurucusu Ezgi Küçükkurt ile MYT Gıda Yöneticisi Yiğit Özkaracaabatlıoğlu evlendi. Ezgi Küçükkurt ile Yiğit Özkaracaabatlıoğlu'nun nikahını Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un kıydı.

dugun-2.jpg

Bayraklı Bella Vista Event’de gerçekleşen törende, çiftin nikah şahitliklerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Geçmiş Dönem Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ile iş insanları Ayhan Baran, Abdullah Üçkardeş, Ali Üçkardeş ve Mehmet Sönmez yaptı. İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin de katıldığı düğünde Ezgi ve Yiğit La la land- city of stars müziği eşliğinde sergiledikleri düğün dansıyla göz kamaştırdı.

dugun-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.