Kula, Antalya City Expo Fuarı’nda

Kula, Antalya City Expo Fuarı’nda

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Antalya'da düzenlenen City Expo Fuarı'na katıldı. City Expo Fuarında sergilenen ve Belediyeler tarafından ilgi gören saha görevlerinde kullanılan araçları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Şehirciliğe farklı bir boyut kazandıran City Expo Fuarı’na katılarak, belediyeler için hazırlanmış projeleri ve belediyelerin sahada kullanmaları için özel olarak dizayn edilen ekipmanların yer aldığı fuarda temaslarda ve incelemelerde bulundu.1500’e yakın Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleşen, fuara yerli ve yabancı yerel yöneticiler katıldı. 7. Antalya City Expo Fuarında, Kula Belediyesi’ni temsil etmek üzere Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi Nafiz Aydın yer aldı. Başkan Tosun, Kula Belediyesi’nde kullanılmak üzere, şehircilik teknolojilerini kapsayan birbirinden yeni ürünlerin yer aldığı ve şehirciliğe yeni soluk getiren planları inceledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Teknoloji değiştikçe şehircilik kavramının da geliştiğini belirterek, “Kula Belediyesi tarihi kimliğiyle yaşasa da artık gençler modern yaşama adapte oluyor. Kula’nın kendi öz evlatlarını Kula’dan kopmaması için ve daha yaşanılabilir bir Kula için bizde kollarımızı sıvadık. Bu fuarlar Belediyeciliğin gelişmesi ve teknolojiyi takip etmemiz açısından kaçırılmayacak fırsatlar var. İnşallah, Belediyemizin ihtiyaç duyduğu bu gelişmeleri imkanlarımız ölçüsünde ilçemize adapte ederek daha yaşanılır bir Kula inşa edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.