Kula Belediyesi Eğitime Önem Veriyor

Kula Belediyesi Eğitime Önem Veriyor

Kula Belediyesi ilçedeki Sandal Cumhuriyet İlkokulu'nun tadilat çalışmalarına destek sunuyor.

Kula Belediyesi, Sandal Cumhuriyet İlkokulu'nun tadilat çalışmalarına destek veriyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Kula Belediye Meclis Üyeleri Tuncay Ergün, Mehmet Kavas ve Nafiz Aydın, MHP İlçe Başkanı İbrahim Kilimci ve Manisa Büyükşehir Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk, Sandal Cumhuriyet İlkokulu'na giderek Okul Müdürü Süleyman Sarı ile birlikte çalışmaları inceledi.
 
Yaz tatiline girilmesi ile birlikte Kula Belediyesi okulların tadilat çalışmalarına hız kesmeden destek vermeye devam ediyor. Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Halı saha yapan ve Zafer İlkokulu'nun çevre düzenlemesini gerçekleştiren Kula Belediyesi, Sandal Cumhuriyet İlkokulu'nun tadilatına da destek veriyor. Sandal Cumhuriyet İlkokulu'nun sınıflarının düzenlenmesi, tadilatı ve engelli rampasının yapılması için yardımcı olan Kula Belediyesi okulun yeni eğitim ve öğretim dönemine  kadar hazır olmasını hedefliyor.
 
Sandal Cumhuriyet İlkokulu'nda incelemelerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kula Belediyesi olarak eğitime desteklerimiz her zaman sürecektir. Okullar bizim sorumluluğumuzda olmasa da eğitim gören bizim çocuklarımız, bu yüzden eğitim veren bu kurumlara imkanlarımız dahilinde destek olmaya devam edeceğiz. Sandal Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Süleyman Sarı kendi inisiyatifi ile bu okulu geliştirmeye çalışıyor. Maalesef ki imkanları kısıtlı ve biz de üzerimize düşen sorumluluğu alarak müdürümüze hem maddi hem de manevi olarak destek oluyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.