Kula Belediyesi, engellinin yüzünü güldürdü

Kula Belediyesi, engellinin yüzünü güldürdü

Engelsiz bir Kula için çalışmalarını sürdüren ve birçok engelli vatandaşa engelli aracı hediye eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bir engellinin daha yüzü güldürdü.

Engelsiz bir Kula için çalışmalarını sürdüren ve birçok engelli vatandaşa engelli aracı hediye eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, bir engellinin daha yüzü güldürdü. Başkan Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek Refik Çevik’e akülü aracını teslim etti.

Kula Belediyesi vatandaşın her türlü sıkıntısına yardım etmeye devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile sağlık sorunları olan vatandaşların ihtiyaçları sosyal belediyecilik anlayışı ile karşılanıyor. Bey Mahallesi’nde oturan Refik Çevik’e sağlık sorunlarından dolayı yürüme zorluğu çektiği ve dışarıya çıkamadığı öğrenilmesi üzerine akülü engelli aracı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun tarafından hediye edildi. Sandalyeyi kullanmaya başlayan Refik Çevik’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Akülü araç için Başkan Ergün ve Başkan Tosun'a teşekkür eden Refik Çevik, “Akülü araç sayesinde artık daha rahat dışarı çıkabileceğim. Ayağım yerden kesildi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.