Kula Belediyesi Kendi Kendine Yetiyor

Kula Belediyesi Kendi Kendine Yetiyor

Kula Belediyesi’ne ait araç şantiyesi, belediye araçlarının bakım ve onarımını dışardan yardım almadan kendi imkanları ile tamir ediyor.

Ayrıca şantiyede yer alan demirci ve marangoz ustaları ile resmi binaların çatı ve demir doğrama işlemleri yapılıyor.

Kula Belediyesi’nin araç bakımları, Kula Belediyesi’nde yer alan kademede eksiksiz bir şekilde yapılıyor. Kula Belediyesi bünyesinde yer alan makam araçları, traktörler, otobüs ve farklı tonajlarda iş makinalarının her tür onarım ve servis ihtiyaçları karşılandığı gibi şantiyede görev alan demirci ve marangoz ustaları, resmi binaların tadilatını yapıyor. Dışardan herhangi bir iş gücüne ihtiyaç duymadan sadece parça ihtiyacı karşılandığını belirten yetkililer, Kula Belediyesi’ni araç ve ekipman tamiri noktasında dışa bağımlılığını minimuma indirdiklerini ifade ettiler.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyesi’nde israfa yer olmadığını belirterek, “Kula Belediyesi yatırımlarını doğru mecralara yaparak gelirlerini israf etmeden Kula’ya hizmete devam edecektir. Kula Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren müdürlükler ve birimlerin hepsi kendi kendine yetecek düzeye ulaşması sayesinde israfın önüne geçerek dışarıya kaynak aktarılmasının önüne geçtik” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.