Kula Belediyesi, Okulları Yeni Eğitim Dönemine Hazırlıyor

Kula Belediyesi, Okulları Yeni Eğitim Dönemine Hazırlıyor

Kula Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencilerin güvenliği için okul yolu ve bahçelerde düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Halit Tokul İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları inceledi.
Yaz tatilinin sona ermesine sayılı günler kala Kula Belediyesi okullardaki eksiklikleri tamamlayarak eğitime destek vermeye devam ediyor. Okul servisleri ve taşımalı eğitim servis araçlarının ve trafik güvenliğinin sağlanması açısından Yunus Emre Anadolu Lisesi’ne alternatif servis yolu açan Kula Belediyesi ekipleri, aynı zamanda Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne kilit parke taşı desteğinde bulunarak öğrencilerin huzur ve güven içerisinde eğitim almalarına olanak sağlıyor. Kula’nın trafik akışı açısından en yoğun bölgesi olan Tabduk Emre Caddesi üzerinde bulunan Yunus Emre Anadolu Lisesi’nde daha güvenli okul yolu oluşturmak, okul servis araçları ile taşımalı eğitim servis araçlarının karıştığı trafik kazalarını sıfıra indirmek için yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, öğrencilerin vakitlerinin birçoğunu okullarda geçirdiğini dikkat çekerek eğitim yuvalarının fiziki şartlarını iyileştirme noktasında çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirtti. 

Başkan Tosun, “Sorumluluk Alanımız Olmasa da Eğitim İçin Elimizden Geleni Yapacağız”
Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki kilit parke taş döşeme çalışmalarını da inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kula Belediyesi, olarak her zaman eğitimin destekçisiyiz. Okullar her ne kadar bizim sorumluluğumuzda olmasa da okullarda eğitim alan bizim çocuklarımız, bu yüzden eğitim kurumlarına elimizden gelen yardımı yapacağız. Biz eser bırakma derdindeyiz. Günü birlik işler peşinde değiliz. Kula’nın eğitim kalitesinin yükselmesi, çocuklarımızın en iyi kaliteli yerlerde eğitim alması, yetiştirilmesi için daha yapacak çok işimiz var. Bu nedenle de okullarımıza desteğimizi geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu yıl da sürdürdük. Bundan sonra da devam edeceğiz" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.