Kula Belediyesi’nden Bayram Temizliği

Kula Belediyesi’nden Bayram Temizliği

Kula Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kula’yı Ramazan Bayramı’na hazırlıyor. Temizlik ekipleri, Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birçok noktada çalışmalarına hız verdi.

Ramazan Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren Kula Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayram mesaisini sürdürüyor. Haftanın yedi günü yirmi dört saat çalışmalarını yürüten temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, daha fazla noktada yürütülen temizlik çalışmalarıyla Kula’yı bayrama hazırlıyor. Ramazan boyunca iftar programlarının yapıldığı alanlarda da titiz bir şekilde temizliğini yapan ekipler, cadde, sokaklar, çarşı, İşhanları gibi birçok noktada temizlik çalışmalarını devam ettirerek ilçe genelinde adeta bayram temizliği yapıyor.

Başkan Tosun; “Kulalılar huzurlu bir bayram geçirecek”

Belediyenin imkanları doğrultusunda Ramazan Bayramı’na en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun: “Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en güzel şekilde geçirmesi için belediye olarak üzerimize düşen görevleri en güzel şekilde yerine getiriyoruz. Gıda denetimlerinden, cadde ve sokakların temizliğine varana kadar, her noktada hemşerilerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için mesai harcıyoruz. Herkesin, ailesi ve sevdikleriyle mutlu, huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.