Kula Belediyesi’nden Öğrencilere Güvenli Okul Yolu

Kula Belediyesi’nden Öğrencilere Güvenli Okul Yolu

Kula Belediyesi, şehrin birçok noktasında yol ve kaldırım çalışmalarına ara vermeden davam ediyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yol ve bahçe düzenlemeleri yapılan okullardaki çalışmaları inceledi.

Kula Belediyesi, okulların yol, kaldırım, bahçe düzenlemeleri gibi fiziki eksiklikleri gidererek öğrencilere güvenli eğitim için hizmet vermeye devam ediyor. Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne kilit parke taşı desteğinde bulunan ve bahçe düzenlemesi yapan Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Germiyanoğlulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı. öğrencilerin huzur ve güven içerisinde eğitim almaları için yapılan yol çalışmasını inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, öğrencilerin okullarına güvenli ve rahat bir şekilde gidip gelebilmeleri için okul yolu güzergahlarında çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önündeki yolun yapılmasına en çok sevinenler ise öğrenciler oldu. Toz toprak içerisinde okullarına geldiklerini belirten öğrenciler, Başkan Tosun’a teşekkür etti. Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Kampüsü girişi’nde yapılan düzenlemeleride inceleyen Başkan Tosun, Yüksek Okul Müdürü Sedat Coşkun’dan yeni akademik yıl hakkında bilgi aldı. 

Başkan Tosun, “Eğitime Yapılan Her Hizmet Kazançtır”

Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Germiyanoğlulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde süren çalışmaları inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kula Belediyesi, olarak her zaman eğitime yatırım yapmaya devam edeceğiz. Okul, evlatlarımızın eğitim yuvası olduğu kadar, şehrimize, ülkemize, yarınlarımıza yapılan yatırımdır. Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüsekokulu’na yeni kazandırdığımız kampüs ile yeni bölümler açıldı, öğrenci kapasitesi arttırıldı. Kula’nın eğitim kalitesinin yükselmesi, çocuklarımızın en iyi kaliteli yerlerde eğitim alması, yetiştirilmesi için daha yapacak çok işimiz var. Bu nedenle de okullarımıza desteğimizi geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu yıl da sürdürdük. Bundan sonra da devam edeceğiz. Hayırlara vesile olsun" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.