Kula Belediyespor Tek Bir Set Vermedi

Kula Belediyespor Tek Bir Set Vermedi

Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 5. Hafta karşılaşmasında kendi evinde Seydişehir Belediye Sanayispor’u ağırladı. 

Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Jeopark Kula Belediyespor, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Kula Kapalı Spor Salonu’nda ligin 5. haftasında Konya Temsilcisi Seydişehir Belediye Sanayispor’u ağırladı. Karşılaşmayı; Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula İlçe Emniyet Müdürü Hakan Meletlioğlu, Komiser Yardımcısı Ahmet Ömerbeyoğlu, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ve çok sayıda taraftar izledi. Maça etkili başlayan Jeopark Kula Belediyespor, üst üste aldığı sayılarla ilk seti 25-13’lük skorla farklı kapattı.
 
Efeler Set Vermedi
Mücadelenin ikinci setinde Konya ekibinin yaptığı hataları iyi değerlendiren filenin efeleri 25- 21’lik skorla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette ise Jeopark Kula Belediyespor, attığı etkili servislerle rakibinin oyun kurmasını engelledi. Karşılıklı sayıların hakim olduğu son sette taraftarın desteğini de arkasına alan Kula temsilcisi, rakibini 25-21’lik skorla geçerek maçı 3-0’a getirdi.  Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını da 10’a çıkardı.

Hedef; Ligi Üst Sıralarda Tamamlamak
Jeopark Kula Belediyespor Baş Antrenörü Mustafa Çayır maç sonunda yaptığı açıklamada, “Seydişehir Belediye Sanayispor karşısında güzel bir oyun ile set vermeden galip geldik. Karşılaşma boyunca hırs ve istek ile mücadele eden tüm oyuncularımı ve centilmence mücadele eden rakibimizi kutluyorum. İnşallah ligi üst sıralarda tamamlayacağız. Ayrıca desteklerini esirgemeyen Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun ve Kulüp Başkanımız Vedat Yılmaz başta olmak üzere tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tosun, Sporcuları Tebrik Etti
Maçın sona ermesinin ardından takımı tebrik eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Güzel oyun ve alınan galibiyet bizleri gururlandırdı. Voleybol takımımız sezon başından beri elde ettiği başarılı sonuçlarla ülke çapında Kula’nın adından söz ettiriyor. Yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.