Kula Belediyespor’dan Şehitlere Saygı

Kula Belediyespor’dan Şehitlere Saygı

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, Tofaş Spor’u kendi evinde 3-0 mağlup ettiği maçta, İstanbul’daki terör saldırısında şehit olanlara saygı için Türk bayrağı açtı.

Voleybol Erkekler 1. Liginin flaş takımı Jeopark Kula Belediyespor, Tofaş Spor karşısında aldığı başarılı sonuçla galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Kula’nın Efeleri, ligin 11. hafta karşılaşmalarında Kula Kapalı Spor Salonu’nda Bursa ekibi Tofaş Spor’u konuk etti. Maç öncesi takımlar, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit olanlar için saygı duruşunda bulundu. Karşılaşmayı; Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Kula Belediyesi eski başkanlarından Halil Gülcü, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun, Kula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Tofaş Spor yönetimi ve çok sayıda taraftar izledi.

Kula’nın Efeleri, Set Vermedi
Voleybol Erkekler 1. Ligi’nin iki güçlü takımı arasında gerçekleşen temposu yüksek olan karşılaşmada rakibinin üstünlük kurmasına izin vermeyen Jeopark Kula Belediyespor, Bursa temsilcisine karşı rahat bir galibiyet aldı. Maçın ilk setini 25 – 16 kazanan Jeopark Kula Belediyespor, ikinci sette yine 25-16 gibi net bir skorla durumu 2-0 yaptı. Kazanma arzusunu maçın son anına kadar sürdüren filenin efeleri, son sette rakibini 25-19’luk skorla geçerek maçı- 3-0 kazandı.  Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile 11. Hafta sonunda liderliğini sürdürdü. 

Başkan Tosun, “Millet olarak bu acıları yaşarken spordan bahsetmek doğru değil’’
Maçın sona ermesinin ardından oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Her gün üzücü haberler alıyoruz. Ülkesini savunan gencecik aslanlar bu millet için bu bayrak için şehit düşüyor. Dün Beşiktaş-Bursapor futbol karşılaşmasından sonra stat çevresinde emniyet ve huzuru sağlamak için görev başında bulunan 30 polisimizi ve 8 vatandaşımızı hain bir terör saldırısı sonucu kaybettik. Millet olarak bu acıları yaşarken spordan bahsetmek doğru değil. Mevlid Kandili’ni idrak edeceğimiz bu mübarek günde tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize Allah'tan şifa, ailelerine sabr-ı cemil ve baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu. 

Karşılaşmanın ardından Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, protokol üyeleri ve taraftarlar takım oyuncularıyla birlikte İstanbul’da yaşanan patlamada hayatını kaybeden şehitler için Türk Bayrağı açtı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.