Kula Heyetinden Rektör Ataç’a Ziyaret

Kula Heyetinden Rektör Ataç’a Ziyaret

Kula Kaymakamı Kemal Duru ile Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun öncülüğündeki heyet Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı makamında ziyarette bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette, Kula Kaymakamı Kemal Duru ile Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, CHP İlçe Başkanı Osman Kasırga, İyi Parti ilçe Başkanı Mehmet Yurt, Esnaf Odası Başkanı Aytekin Şadan, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Dericiler Odası Başkanı Adnan Karahan, Celal Bayar Üniversitesi’nde görev yapan aslen Kulalı olan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Abalı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Türk ve basın mensupları eşlik etti. Ziyarette, Kula Meslek Yüksekokulu’nun fiziki yapısı, öğrenci sayısı, mevcut programlar ve yeni açılacak bölümler gündeme geldi. Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Kula’dan gelen heyete Kula Meslek Yüksekokulu’nun fiziki yapısının Manisa düzeyinde çok iyi bir yerleşkeye sahip olduğunu belirterek şu anki durumu ve gelecek dönemde hangi çalışmaların yapılacağına dair bilgi paylaşımında bulundu. Kaymakam Kemal Duru, Başkan Tosun ve beraberindekiler, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a yeni görevinde başarılar dileyerek Celal Bayar Üniversitesi’nin Kula’da gerçekleştireceği her türlü akademik faaliyetlere ilçenin tüm olanaklarını sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Kaymakam Kemal Duru ve Başkan Tosun, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a, ziyaretin anısına hediyelerini takdim ettiler. Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.