Kula Protokolü, Halkla Bayramlaştı

Kula Protokolü, Halkla Bayramlaştı

Kula’da protokol üyeleri Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen programla bayramlaştı. Programda, Kula Kaymakamı Osman Güven ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, protokol üyeleri ve vatandaşların bayramını kutladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda düzenlenen Bayramlaşma Töreni, Kula Protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Bayramlaşma törenine; Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Cihan Çelebi, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Kasırga, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, kurum ve daire amirleri ile vatandaşlar katıldı. Bayramlaşmada konuklarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Güven ve Başkan Tosun, protokol üyelerinin ve vatandaşların bayramını kutladı.
 

Başkan Tosun, “Dünya, Huzurla Dolsun, Acılar Son Bulsun”

Bayramların birlik olma ve paylaşma düşüncesini pekiştirdiğini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Yoksulun, mazlumun, eş, dost ve akrabanın sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlanmasını hissettiren kutsi günlerden olan Kurban Bayramı’nı bir kez daha kavuştuk. Bayramlar, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. Bu günlerde, en yakınımızdan başlayarak, bayramların huzur iklimini elimizin geldiğince ulaştırmalı, sevinçleri paylaştığımız kadar acılara da ortak olmalıyız.  Kurban Bayramının, yıllardan beri Türk – İslam coğrafyalarında dinmeyen acı ve gözyaşının son bulmasına vesile olmasını diliyorum.  Artık dünyada huzur ve barış hakim olsun, acılar son bulsun. İnsanların adilce yaşadığı, savaşların, terörün ve yoksulluğun konuşulmadığı bir dünya özlemiyle bayramların, insanlık için yeni fırsatlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.