Kula Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Bayramlaştı

Kula Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Bayramlaştı

Kula'da Kurban Bayramı bayramlaşması Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Kurban Bayramı dolayısıyla Kula'daki Yunus Emre Kültür Merkezi'nde protokolün ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni yapıldı.
 
Kula'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene; Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ahmet Ömerbeyoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Tuncay Ergün, Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Karaayak, İlyas Macun, Murat Yanbolu, Nafiz Aydın, Selim Urlu, Mehmet Kavas, Kula MHP İlçe Başkanı İbrahim Kilimci, Kula CHP ilçe Başkanı Osman Kasırga, Esnaf Odası Başkanı Aytekin Şadan, Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen, Süt Birliği Başkanı Harun Uysal, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı İzzet Ersöz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk, Hayırsever İş Adamı Hüseyin Akhan, mahalle muhtarları, Kula Belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.
 
Bayramlaşma programında misafirler ile tek tek ilgilenen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kurban Bayramı'nın, birlik ve beraberliğimize içeriden ve dışarıdan kast edenlere karşı daha sıkı kenetlenerek kardeşliğimizin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenimizin güçlü bir şekilde devamına vesile olmasını diliyorum. Biz de Bayramın bu ilk gününde siyasi partilerimizin ilçe başkanları, belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, STK başkanlarımız, belediye personelimiz ve vatandaşlarımız ile bu birlik beraberlik duygusunu tekrar yaşayarak o günlerin sıcak atmosferine döndük. Buradan, tekrar tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin Kurban Bayramı mübarek olsun" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.