Kula'da Buray rüzgarı esti!

Kula'da Buray rüzgarı esti!

Kula Belediyesi’nin Kurban Bayramı ve Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında Buray, Kula’da sahne aldı.

Birbirinden güzel eserlerle unutulmaz bir performans sergileyen şarkıcı Buray, Kulalılara muhteşem bir bayram gecesi yaşattı.


Kula Belediyesi, Kurban Bayramı ve 4 Eylül Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü kutlamaları münasebetiyle Kulalılara dolu dolu bir bayram organizasyonu hazırladı. Geleneksel Kula Yağlı Pehlivan Güreşleri ile başlayan kutlama etkinlikleri kapsamında Kurban Bayramı’nın ikinci gününde ünlü pop sanatçısı Buray, Kulalılara konser verdi. Kula Belediyesi tarafından düzenlenen konsere, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir ve Kula Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile binlerce Kulalı vatandaş katıldı.

 

Konser öncesi ünlü sunucu Ateş’in sahne performansıyla vatandaşlar hep birlikte tempo tuttu. Buray’ın sahneye çıkmasıyla bayram coşkusunun doruklara çıktığı gecede Kulalılar, Buray’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Buray’ın sahne performansı izleyenlerden büyük beğeni toplarken doyasıya eğlenip dans eden Kulalılar, konser alanında renkli görüntüler oluşturdu. Sahneye çıkarak konser alanında bulunan vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, şarkıcı Buray’a çiçek ve Tarihi Kula Evi maketi hediye etti. Kulalıların her konuda en iyilere layık olduğunu belirten Başkan Tosun, Buray’ı Kula’da ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.


Başkan Tosun, “Siz Varsanız Her Şey Tamam, Siz Yoksanız Her Şey Eksik”


Konserde Kulalılara seslenen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,“Bayramı ve Kurtuluşumuzu bir arada kutladığımız bu coşku dolu eylül akşamında Buray’ı büyük bir keyifle dinliyoruz. Öncelikle hepinizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın hepimize sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Sizlerin destekleriyle Kula’ya hizmette 3 yılımızı geride bıraktık. Bu tür organizasyonlar ve etkinliklerle Kula’nın turizmdeki payını arttırmayı hedefliyor, bu uğurda durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Bizler, sizler için varız. Sizler varsanız, her şey tamam, sizler yoksanız her şey eksik. Siz varsanız bizler var olacağız. Sizler yoksanız biz de yokuz.

 

Bu bilinçle Kulalıların her zaman her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyorum. Bu sene istedik ki Kulamızın düşman işgalinden kurtuluşu etkinliklerine Türkiye’de en çok yıldızı parlayan sanatçılarla sizleri buluşturalım. İşte sanat camiasının en iyi erkek seslerinden başarılı kardeşimiz Buray ile bu akşam birlikteyiz. Yine yarın ve yarından sonra gerçekleştireceğimiz konserlerde alanında en iyi sanatçılar bu meydanda olacak. İnşallah daha nice bayramları, kurtuluşları önümüzdeki senelerde de sizlere yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Buna inancımız sonsuz. Allah, muvaffakiyetlerimizi daim kılsın. Hepinize tekrar iyi bayramlar, iyi eğlenceler diliyorum. En kötü günümüz böyle olsun” diye konuştu.
 

Buray, “Kula, Beklentilerimin Üzerinde Bir Yer”
 

Dillere dolanan şarkılarını Kulalılarla birlikte seslendiren Buray, sahne performansı ve enerjisiyle Kulalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Kulalı hayranlarıyla buluşan Buray, kendi albümünden şarkıların yanı sıra pop müziğin dillerden düşmeyen eserlerine de seslendirerek, mekanı dolduran binlerce kişiye keyifli bir gece yaşattı. Sahne performansıyla da dikkat çeken Buray, hayranlarıyla şarkı aralarında kısa sohbetler etti. Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Sertifikalı Kula Jeoparkı’nın olduğu ilçede sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, Kula’nın beklentilerin üzerinde güler yüzlü insanıyla eşsiz güzelliklere sahip bir şehir olduğunu söyledi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a çalışmalarından ve gayretinden dolayı özel teşekkürleri sunan Buray, Başkan Tosun ve sunucu Ateş, konseri izleyenlere birlikte hatıra özçekimi yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.