Kula’da Kurtuluş Coşkusu Aydilge Konseri ile Yaşandı

Kula’da Kurtuluş Coşkusu Aydilge Konseri ile Yaşandı

Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü için düzenlenen etkinliklerin ikinci gününde sahne alan Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçısı Aydilge, Kulalılara müzik dolu, coşkulu bir akşam yaşattı.

Türk pop türünün sevilen ismi Aydilge, Kula'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü için düzenlenen konserde Kula Yunus Emre Kent Meydanı'nda Kulalılarla buluştu. Konserde yerinde durmadan müthiş bir sahne performansı sergileyen Aydilge, hayranlarını coşturdu. Konsere, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi Meclis Üyeleri, Emniyet Müdür Vekili Mustafa Yıldırım, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz,  STK Temsilcileri ve çok sayıda Kulalı vatandaş katıldı. Batman Yöresi Folklör Ekibi gösterisi ve Çağrı Güler sahnesi ile başlayan program, Aydilge Konseri ile devam etti. Sahne performansı ve seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla hayranlarını coşturan ünlü sanatçı Aydilge, izleyicilerden sık sık alkış aldı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Aydilge’ye, konser sonunda Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun tarafında minyatür Kula Evi hediye edildi. 

Konser öncesi Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerini gezerek folklör kültürünü tanıtmak ve yaşatma amacıyla Kula'daki Kurtuluş etkinliklerine renk katan Batman Yöresi Folklör ekibine plaketlerini Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz takdim etti.  

 Başkan Tosun, “Kulamızın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Hayırlı Olsun”

 Konserin sonlarına doğru sahneye çıkarak Kulalı vatandaşlara seslenen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Kurtuluş günleri, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için önemli değerlerimizdendir. Bu yıl da Kulamızın kurtuluşunu çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. 4 gün boyunca çeşitli etkinlikler devam eden Kurtuluş Şenliklerimize coşkusunu katan değerli sanatçı Aydilge ve ekibine kurtuluşumuza renk kattığı için teşekkür ediyorum. Daha nice kurtuluşlarda beraber olmak dileğiyle hepinize iyi eğlenceler diliyorum, Kula’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlu olsun” diye konuştu.

kulada-kurtulus-coskusu,-aydilge-konseriyle-yasandi-(4).jpgkulada-kurtulus-coskusu,-aydilge-konseriyle-yasandi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.