Kula'da Modern Caddelerle Yeni Görünüme Kavuştu

Kula'da Modern Caddelerle Yeni Görünüme Kavuştu

Kula'ya yapılan modern caddelerle ilçenin şehri değişti.

Modern Caddeler ile Kula’nın Çehresi Değişti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdiği ana caddelerdeki kilit parke yol çalışmaları ile vatandaşlara pırıl pırıl yollar kazandırdı.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Kula Belediyesi işbirliği ile ilçede birçok projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi; Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddesi gibi ana caddeleri baştan aşağıya yeniledi. Binlerce metrekare kilit parke taş döşemesinin yapıldığı yollarda, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesinden elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınmasına kadar altyapı çalışmalarının hepsi tamamlandı. Peyzaj ve aydınlatmaların da yapıldığı yollar ile Kula, pırıl pırıl modern bir görünüme kavuştu.
 
Caddeler Pırıl Pırıl
Kula’nın her geçen gün değişerek ilçe sakinlerinin hak ettiği güzelliğe kavuştuğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula’mızın her noktasına imkanlarımız doğrultusunda belediyemizin hizmetlerini götürmeye çalışıyoruz. İlçe merkezimizde ve köylerimizde birçok projeyi hayata geçirdik. Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ işbirliğinde ilçe merkezimizdeki harabe görünümündeki yolları baştan aşağıya yeniledik, yenilemeye de devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza aydınlatılmış, alt yapı sorunları ortadan kaldırılmış ve yepyeni görünümüyle modern caddeler kazandırdık. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.
 
Vatandaşlar Memnun
Kula’da faaliyet gösteren esnaflar ve ilçe sakinleri yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür etti.
 
Kula esnaflarından sigortacı Osman Tanık, “Yapılan yollardan çok memnunuz, gerçekten çok güzel oldu. Eski günlere göre çok güzel, çok memnunuz” diye konuştu.
 
Galerici Bayram Kaptan ise “Bu yolları yapanlardan Allah razı olsun. Daha önce böyle değildi. Yolumuz ve önümüz açıldı. Cengiz Ergün'den Allah bin kere razı olsun. 15 yıldır başkaların yapamadığını Cengiz Ergün bu dönemde hepsini yaptı” dedi.

Kula’da şoförlük yapan Celal Öztürk, “Yollarımız eskiden paspaldı. Şimdi çok güzel her taraf tertemiz pırıl pırıl. Bizim Başkanımızdan Allah razı olsun diyelim başka ne diyelim. Memnunuz başka da diyecek bir şeyimiz yok” ifadelerini kullandı.

Nurullah Gürbüz de” Havuzlar güzel, ışıklar güzel, yollar tertemiz. Caddeler düzenli sulanıp temizlenip planlı projeli olmasını istiyoruz, başka bir isteğimiz yok. Hizmetlerinin devamını bekliyoruz” dedi.

Caddede lokanta işletmesi bulunan Reşat Kahraman, “Yollar güzel oldu. Memnunuz ve bir şikayetimiz yok. Yapım sürecinde 3-4 ay zorluk yaşadık ama yollarımız istediğimiz şekilde oldu. Şimdi memnunuz” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.