Kula'dan Personeline Eğitim İndirimi

Kula'dan Personeline Eğitim İndirimi

Kula Belediyesi ve Kocatürk Okulları arasında belediye çalışanlarına yönelik indirim protokolüne imza atıldı.

İndirim protokolünü imzalayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, belediye personelinin bu protokol sayesinde %35 indirimden yararlanabileceğini belirtti.


Kula Belediyesi, çalışanlarının hizmetleri uygun fiyata alabilmeleri amacıyla çeşitli alanlarda faaliyet gösteren firmalarla indirim protokolü imzalıyor. Bu kapsamda, Salihli Kocatürk Okulu Müdürü İsmail Kocamaz, Müdür Yardımcısı Zuhal Zencir ve öğretmen Mutlu Dostel’i makamında ağırlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, belediye personelinin eğitim gören çocuklarının indirimli eğitim görebilmesi için toplantı yaptı. Karşılıklı yapılan müzakerede anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak hizmet veren Kocatürk Okulları arasında %35 indirimi kapsayan protokole imza atıldı.

Kula Belediyesi ile ortak işbirliği içerisinde olmanın gururu yaşadığını belirten Müdür Kocamaz, kültürü ile ege insanını yaşatan Kulalıların eğitiminde bir nebze katkılarının olmasından mutluluk duyacağını belirtti.
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, belediye personelinin sosyal hayatlarındaki tasarruflarını için firmalar ile görüştüklerini belirterek, “Personelimizin faydalanabilmesi için çeşitli indirim protokolleri imzalıyoruz. Eğitim alanında imzaladığımız bu protokol neticesinde belediye personelinin biricik evlatları %35 indirimli Kocatürk Okulları’nda eğitim görebilecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.