Kulağına Dikilen Yapay Kulak Duymasını Sağlayacak

Kulağına Dikilen Yapay Kulak Duymasını Sağlayacak

Trafik kazasında kulağını kaybeden adam tekrar duyabilecek!

Trafik kazasında tek kulağını kaybeden Çinli adam kaburgalarından alınan kıkırdak ile yapılan ve koluna nakledilen yapay kulak sayesinde yeniden kulağına kavuşacak.

Çin'de tek kulağını bir kazada kaybeden Ji soyadlı adamın koluna, estetik cerrahiyle yapay kulak nakli yapıldı.
 
People's Daily gazetesinin haberine göre, Çin'in Şanşi şehrindeki bir hastanede gerçekleşen operasyonda, Estetik Cerrahi Doktoru Guo Şuzhong, hastanın kaburgalarından alınan kıkırdağı yeni bir kulak oluşturmak için ameliyatla koluna naklettik.
 
Kaybettiği kulağının yerine kullanacak
 
Doktor Şuzlong, Ji'nin koluna nakledilen yapay kulağın dört ay içinde gelişimini tamamlamasını öngörüyor. Bu sayede, Çinli adamın kazada kaybettiği sağ kulağının yerine bu yapay kulak ameliyatla nakledilebilecek.
 
Çok ameliyat geçirdi
 
Çinli adamın suratının sağ kısmında, bir sene önce geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralar oluştu ve Jin'in sağ kulağı tamamen parçalandı. Kaza sonrasında deforme olan yüz derisini ve yanaklarını tekrar yapılandırmak için pek çok estetik ameliyat geçiren Ji, hayatının tekrar normale dönmesini istediğini ifade etti.
 
Kendini yarım hissediyordu
 
China News gazetesine konuşan Çinli adam, kazada kulağını kaybettiğinden beri kendini yarım bir insan olarak hissettiğini, o nedenle yapay kulak ameliyatından oldukça umutlu olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.