Kulağında 1000 Adet Dev Karınca Yaşıyor!

Kulağında 1000 Adet Dev Karınca Yaşıyor!

Küçük kızın kulağında karınca kolonisi olduğu olduğu ortaya çıktI!

Hindistan'ın Gucerat eyaletinin Deesa ilçesinde insanı şoke edecek bir olay yaşandı. Kulak ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 12 yaşındaki Shreya Darji'nin kulaklarından bugüne kadar yaklaşık bin tane dev karınca çıkarıldı. Shreya'nın ebeveynleri, küçük kızlarının kulağından her gün ortalama 10-15 kadar karıncanın dışarı çıktığını kaydetti.

Shreya ilk kez geçen yılın Ağustos ayında sorun yaşamaya başladı. Kulak ağrısı şikayetiyle hastaneye götürülen küçük kızın kulak kanalında doktorlar karıncalar bulduğunu söyledi.

Bugüne kadar doktorlar Shreya'nın kulağından yaklaşık bin civarında karınca çıkardı. Ancak yapılan tüm tedavi denemelerine rağmen küçük kızın kulağındaki sorun ve karıncalar üremeye devam ediyor.

Kulağında hasar yok

Küçük kızın anne ve babası her yolu denediklerini ancak karıncalardan kurtulamadıklarını dile getirdi.

Habertürk'ün haberine göre, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Jawahar Talsania, "Yapılabilecek tüm taramaları yaptık. MRI ve CT taramalarına rağmen her şey normal görünüyor. Küçük Shreya'nın kulaklarında hiçbir anormallik bulamadık. Karıncaların bazen ısırmaları dışında küçük kız hiçbir acı çekmiyor. Kulak kanallarında herhangi bir hasar da tespit etmedik" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.