Kulalı Çiftçinin Yüzü Sera ile Gülüyor

Kulalı Çiftçinin Yüzü Sera ile Gülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kulalı çifcilerle, Örtü Altı Yetiştiriliciliğinin (Seracılığın) Geliştirilmesi Projesi kapsamında sağladığı sera desteği için üreticilerle protokol imzalamaya başladı.

Bu kapsamda sebze üretiminde Kula’nın önde gelen Mahallesi Dereköy de 16 üretici, seralarını teslim almak için protokole imza attı.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi uzun zamandır devam edan Sera desteklerine, 16 üretici daha ekleyerek çifticilerin yüzünü güldürüyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdür yardımcısı cihan Biçer ve Çiftcilerin katıldığı toplantıda 16 adet 400 metrekare genişliğinde ve yüzde 75 hibe destekli seralar için üreticilerle protokol imzaladı. Dereköy Mahallesi’nde kurulacak 16 sera için yapılan 16 üretici ile toplantı yapan Başkan Hüseyin Tosun, çiftçiler ile protokol imzaladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, dört mevsim sebze üreterek çifticinin yüzünü güldürecek seraların şimdiden hayırlı olmasını dileyerek, “Daha önce Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 15 çiftçimize seralarını teslim ederek yüzlerini güldürdük. Seracılığın ilçemizde gelişebilmesi için 16 üretici ile protokol imzalayarak kısa süre içinde yüzde 75 hibe destekli seralarına kavuşacaklar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çiftçilerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.