Kulalı Gençler, Sinan Yağmur’la Buluştu

Kulalı Gençler, Sinan Yağmur’la Buluştu

‘Yunus Emre Gençlerle Buluşuyor’ projesi kapsamında son beş yılın en çok okunan yazarı Sinan Yağmur Kula’lı gençlerle buluştu.

Kula Belediyesi, Kula Kaymakamlığı CBÜ Kula Meslek Yüksekokulu, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yunus Emre’yi Tanıtma ve Kültür Derneği işbirliğinde yürütülen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen ‘Yunus Emre Gençlerle Buluşuyor’ projesi kapsamında son beş yılın en çok okunan yazarı Sinan Yağmur Kulalılarla buluşarak kitapları ve Yunus Emre hakkında söyleşi yaptı. Kulalı Gençlere Yunus Emre’nin hayatından hikâyeler anlatan Sinan Yağmur, gençlerin Yunus Emre’yi örnek almaları gerektiğini belirtti. Ayrıca Kula’ya hayran kaldığını dile getiren Sinan Yağmur Bu söyleşinin gerçekleşmesine katkıda bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Emre Köyü Yunus Emre’yi Tanıtma ve Kültür Derneği Başkanı Faik Şentürk’e teşekkür etti.
Tiyatro gösterisinin sonunda bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Emre Köyü Yunus Emre’yi Tanıtma ve Kültür Derneği Başkanı Faik Şentürk, “Değerli meslektaşım Sinan Yağmur’un söyleşisine katılan siz değerli misafirlerimize teşekkür ederim. Bu gün burada bulunan ve son beş yılda büyük bir okuyucu kitlesine ulaşan ve ‘Yunus Emre Gençlerle Buluşuyor’ projesi kapsamında bizleri kırmayarak gelen Sinan Yağmur’a canı gönülden teşekkür ediyorum” diyerek, Sinan Yağmur’a tarihi Kula evi maketi ve çiçek takdim etti.
Son beş yılın en çok okunan yazarı Sinan Yağmur, ‘Yunus Emre Gençlerle Buluşuyor’ projesi kapsamında söyleşisinin ardından hayranlarının kitaplarını imzaladı ve sorularını yanıtladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.