Kula'nın Hafızlarına İcazet

Kula'nın Hafızlarına İcazet

Kulalı hafızlar icazetlerini aldı.

Kula Sarıgöz Cami Kur’an Kursu hafızlık eğitimini tamamlayan 10 kişi için ‘hafızlık icazet’ töreni düzenledi. Süleyman Şah Cami'nde düzenlenen törene Kula’lılar yoğun ilgi gösterdi.

Kula Sarıgöz Cami Kur’anKursu Hafızlık eğitimini tamamlayan 10 öğrencinin ‘hafızlık icazet’ törenine Kula Belediye Başkan Vekili Vedat Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Denizli İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun, Kula MHP İlçe Başkanı İbrahim Kilimci, Kula Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Müftüsü Kamil Kırgız ve Kulalı vatandaşlar katıldı. Törende hafız olan öğrenciler Kur’an tilaveti gerçekleştirdi. Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan Hafız olan öğrecileri tebrik etti. Kur’an tilavetinin ardından Hafız olan öğrencilere ödül ve belgeleri verildi.

Kula Belediye Başkan Vekili Vedat Yılmaz Kula’da hafızların yetişmesinin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Kula Sarıgöz Cami Kur’an Kursu’nda yetişen hafızlar icazetlerini alarak hafız oldular. Kula’mızda böylesi güzel ve hayırlı işlere imza atan ve emeği gecen herkese teşekkür ederim” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.