Kula'nın mahallerindeki asfalt yolların bakım ve onarım çalışmaları

Kula'nın mahallerindeki asfalt yolların bakım ve onarım çalışmaları

Kula Belediyesi, asfalt sezonunun devam etmesiyle birlikte Gökçeören ile Emre Mahallesi arasındaki yolun bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Yaz mevsimiyle birlikte vatandaşların daha rahat ve güvenli yolculuk yapabilmesi için Kula'nın mahallerindeki asfalt yolların bakım ve onarım çalışmaları hız kazandı. Kula’nın inanç turizmindeki önemli merkezi olan Tabduk Emre ve Yunus Emre Türbesi’nin ulaşımını sağlayan Gökçeören ve Emre Mahallesi arasında kalan yolun bakım ve onarım çalışmalarına başlandı. Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kış mevsiminde tahribat gören merkezden uzak mahallelerin yollarını bakımına hız verdi. Yıllardır bakım onarımı yapılmayan ve ağır tonajlı araçlardan kaynaklı çöken yollarda asfaltlama yapan ekipler, vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşımını sağlıyor.

Kula Belediyesinin yaptığı asfalt bakım çalışmalarında Gökçeören ve Emre Mahallesi yolunun Yunus Emre Türbesi’ne giden vatandaşlar için önemli olduğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Yılın her döneminde inanç turizminin uğrak noktalarından olan Tabduk Emre ve Yunus Emre Türbesi’nin ulaşımını sağlayan yolun bakım ve onarım çalışmalarına başladık. Bölgede oturan vatandaşlarımızın da sıklıkla kullandığı yol konforu ve güvenliği ile rahat bir yolculuk imkanı verecek. Kazasız belasız yolculuklar dilerim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.