KULLANICILAR METİN2 EP İLE NELER ALINABİLİR?

KULLANICILAR METİN2 EP İLE NELER ALINABİLİR?

Metin2 EP, ejder parası olarak bilinir ve para karşılığında elde edilir. 2005 senesinden beri ülkemizde büyük bir hayran kitlesi tarafından rağbet gören Metin2, çok oyunculu bir oyundur.

Ücretsiz aksiyon ve fantezi oyunu olarak da bilinen Metin2’de karanlık şeytanlar ve ejderhalar ile savaşmak mümkündür. Kullanıcılar tarafından da bilindiği üzere ejder parası genel itibari ile 50 level üzeri karakterler tarafından kullanılır. Metin 2 EP fiyatları ve Metin2 EP market ile alakalı her şeyi buradaki adresten bulacaksınız.

METİN2 EP MARKET NASIL KULLANILIR?

Yapılan anketler sonucu oyuncuların Metin2 EP market ile alakalı kafalarında çok fazla soru işareti olduğunu gösteriyor.  Öte yandan tecrübeli oyuncular ise Ejderha paralarını kullanarak oyunda güçlerine güç katıyor. Metin 2 EP market kullanıcıların Ejder Parası satın almasını sağlar. Orta seviye olarak da bilinen 50 level oyuncular büyük zihinsel ve bedensel sandığına gereksinim duyarlar. Bu büyük bedensel sağlığının içerisinde 20 adet kötü ruh kovma kağıdı, 10 adet münvezi tavsiyesi, 10 tane bilgelik iksiri, 5 adet ışınlanma yüzüğü ve 1 adet de büyük boy Satürn ansiklopedisi bulunur. Metin 2 EP olarak 3000 tanelik harcama yaptığınızda 10 tane münvezi tavsiyesi almaya hak kazanırsınız. Metin2 EP fiyatları benzersiz indirim fırsatları, bonus imkanları ve uygun fiyatları ile gamesatis.com üzerinden kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Üstelik Metin2 ep kuponu avantajları ve etkinlikleri burada sizleri bekliyor. 

Metin2 Ep Ürünleri En Uygun Fiyatlarla ; https://www.gamesatis.com/metin2-ejder-parasi bu adreste!

Metin2’deki Ejder paraları ile sandık almak dışında farklı aktiviteler de bulunmak da mümkün. Oyunda güvenilirliği artan oyuncular yanglarını kullanarak diledikleri nesneleri market üzerinden alım ya da satım yapabilir. Bu şekilde değerli itemler ya da efsun nesnesi alınabilir. Özellikle Happy Hour etkinlikleri ile en uygun fiyatlara Metin 2’deki karakterinize ejder parası yükleyebilirsiniz. Bu dönemlerde EP fiyatları üzerinde %25 ve hatta %50’ye varan indirimler mevcut olur. Metin2 serverlerinde en güçlü karakter olmak, en değerli itemleri en hızlı şekilde elde etmek ve diğer kullanıcılar arasında ön plana çıkmak için Game Satış siz değerli kullanıcıları bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.