Kültürpark Tenis Kulübü, tenise ara vermiyor

Kültürpark Tenis Kulübü, tenise ara vermiyor

Kültürpark Tenis Kulübü (KTK), yaz kampları ve eğitimler ile yaz sezonunu yine tenisle dolu geçiriyor.

İzmir’in bugüne kadar organize ettiği en önemli kadınlar turnuvası olan Kültürpark Cup ile büyük bir atılım gerçekleştiren Kültürpark Tenis Kulübü, yaz boyunca süren kursları, yaz kampları ve Alaçatı’da süren eğitimlerle tenise ara vermeden devam ediyor. 
 
Tenise ara vermek yok
 

8-16 yaş grubu yaz kampında 50 gencin katılım gösterdiğini belirten Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, “Yaz boyu farklı yaş kategorilerinde eğitim, antrenman ve kamplarımız devam ediyor. 5-14 yaş Tenis Okulu’nda 20 çocuk eğitim görürken toplamda 15 yetişkine bünyemizde eğitim vererek sporla iç içe bir yaz geçirmelerini sağlıyoruz” dedi. 


Yazın dinlenmek kadar spor yapmanın da önemli olduğu ve tüm kurs ve etkinliklerin 25 Ağustos’a kadar devam edeceğini belirten Server Uyaroğlu, “KTK’da yeni sezonun açılışı ise 5 Eylül 2017. İster yeni sezonda ister devam eden bu yaz sezonunda tenise başlamak isteyen, sağlıklı yaşamın temeli olan sporu hayatına sokmak isteyen herkesi kulübümüze bekliyoruz” diye konuştu.


Yaz sıcaklarının devam ettiği İzmir’de 8-12 yaş grubundan 25 öğrenci ise yaz antrenmanlarına Alaçatı Tenis Kulübü’nde devam ediyor. 15 Haziran’da başlayan bu eğitimler 15 Eylül’e kadar devam edecek. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.